View Single Post
Staro 12.04.2022., 16:50   #69
Old.machine
Premium
Moj komp

Old.machine's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Priča se da više neće prikazivati game rank (boje) od drugih igrača jer po developerima to zbunjuje igrače te da se pravi matchmaking sastoji od statistike koje igrači ne vide. Ako bude tako to je jedan problem manje za njih i tako će prikriti svoju nesposobnost.

Evo nakon malo dužeg igranja kao killer moja opažanja:

Citiraj:
Autor Old.machine Pregled postova
Kod igranja survivora će te pucati adrenalin dok kod igranja killera dolazi do izražaja frustracije i pritisak pogotovo kad počnu generatori "iskakati". Naravno sve na jedan zabavan način.
- Ovo podcrtano je PR laž

- survivori su govna

- onaj kombo paleta pa osljepljivanje postaje odvratno iritantan

- mislim da hex perkove više neću koristiti jer mogu postati vrlo brzo beskorisni. Koristio sam onaj perk od Blighta koji blokira palete i nakon par minuta on jednostavno nestane. Evo npr. ovaj slučaj na koji sam naišao:

https://www.reddit.com/r/deadbydayli...ok_a_hex_ruin/

Ovo spawnanje je sramota, nije igra izašla jučer.

- Make your choice je odličan perk samo što 80% igrača igra kao žene (manji hitbox i navodno zbog zvukova) pa me svaki put kad se taj perk aktivira dočeka ženski vrisak pa nije lako raspoznati tko je unhookerica

- Claudette se uvijek liječi iza najbližeg grma

- Mikaelu zbog boon totema treba prvu izbaciti iz igre na jedan suptilni (ne) tunelirajući način

- one survivore koji klikću i tjeraju te da ih počneš hvatati treba ignorirati u početku jer su to jako dobri looperi. Danas sam imao jednu takvu i poslije sam joj vidio u profilu da ima preko 1200 sati u igri

Bloodweb je dosta spor za upgrejdati, na prestigu level 3 još nisam dobio onaj perk od ghostya. Od zadnjeg puta uteklo mi je dvoje preko vrata (to su posljednji preživjeli) i jedan tim je uspio popraviti sve generatore. Ali u svim tim slučajevima na kraju sam uspio skupiti 3 killa što se smatra pobjedom za killera i nisam tu imao ghosty perk. Problem je i što manifest i demanifest sučelje od Sadako izgleda jako slično pa se ponekad zbunim i greškom mislim da sam manifestiran pa mi neće da napadne. Sad mi je survivor na Gold II dok je Killer na Silver I. Da sam usmjerio sve to samo na jednu granu garant bi stigao do crvenog levela. Kad dođem do crvenog I s obje strane to će mi biti kraj igre.

U lipnju je šesta godišnjica i tad bi trebao doći novi DLC. Observer iz archiva možda bude novi survivor. Tad će se i puno bloodpointsa dijeliti, biti će puno torti:

https://deadbydaylight.fandom.com/wiki/Sacrificial_Cake

Updejt 2: ipak ništa od x2 bodova

Zadnje izmijenjeno od: Old.machine. 14.04.2022. u 08:56.
Old.machine je offline   Reply With Quote