Citiraj:
Autor stef
Jel može netko pobrisat prethodna dva posta. Hvala.
|
Zbog?
Citiraj:
Autor Trekkie4
Činjenica da mi neki od vas sad već ozbiljno idete na živce
|
Neki od nas smo devastirani tom cinjenicom i ritualno cemo zapaliti sve BTC-ove koji nadjemo.
Citiraj:
i da bih vas više od svega volio blokirati. Tebe pogotovo dragi kolega ... ali nažalost kako to uvijek u životu biva, slučajno si administrator (ili moderator?) pa forum to ne dopušta i moram te trpiti.
|
Nije lako biti ti, nema sta!
Citiraj:
A sad kad sam to rekao, ionako sam još prije godinu, godinu i pol namjeravao ugasiti PCE profil (neki od vas to i znaju, pa ste me tražili da ostanem)
|
Je, je, i sam pamtim tvoje tadasnje pacenistvo. Navodno su forumske dame obnazila njedra i na lijevoj dojci otisnule "TREČE NEIDI" dok su na desnu okacile "BTC4EVER". isatty(3)...
Citiraj:
ali sam morao ostati zbog nedovršenog posla ... kao i nepodmirenih dugova prema određenim forumašima.
|
Brate, jedini nedovrseni posao koji ti imas je ozbiljno ustanovljenje F dijagnoza, nesumnjivo vise od jedne.
Citiraj:
Stoga, ajmo se lijepo dogovoriti
|
Vidi, pokondirena wannabe instagramuso ociju punih suza i statusa punih emocije (ali na pogresnoj platformi si za takve egzibicije, jebiga); nicime se ne uklapas u ovu temu - ovo nije forum.hr odsjek psiholoske pomoci, a BTC i uglavnom nista sto je izlazilo iz Polarisa ne spada u kategoriju icega za cem se slinilo (ne racunaju se reklamacije kad su ljudima curile sline iz ocnjaka). Od kad si dosao, jamras, kukas, provlacis neke svoje teske zivotne price (koje *nikoga* ne zanimaju, i normalan covjek ih ostavlja za offline zivot/obitelj/prijatelje - nista od navedenog ne nalazi se ovdje), i onda kao coup de grâce, perpetuirano glumatas pacenika, ti ces otici, ti ces obrisati sve, ali kad zavrsis poslove. What the actual fuck?
Lagano ujutro Vrapčana, nije sramota, bolje pomoc traziti nego da ti bude nametnuta, ali tebi bi stvarno dobro dosla. Bio ti bolje ili ne nakon terapija, BTC je i dalje odron od hardvera, Polaris je davno propao (sto je zapravo topla ljubavna prica, zapravo jedina zanimljivost kod toga), a P2 moze biti "retro" za nekih 20ak godina (mozda).