Citiraj:
Autor Bubba
Koja je razlika izmedju starog beskorisnog smeca i “vintage opreme”? Pa cijena…
Pazljivo ponavljaj naziv threada.
To ne znaci “smece od hardvera za kojim placipizdim”. Nitko nije slinio za BTC-om, kao uglavnom i za malo toga sto je izaslo iz Piculjin family trgovine u to vrijeme godista.
To sto tebe zivcira sto druge zivcira sto teroriziras thread o starom hardveru za kojim se slinilo sa hardverom koji niti je toliko star, niti je itko sa njim slinio… kuzis, ne?
|
Okej kolega, maske dolje...
Činjenica da mi neki od vas sad već ozbiljno idete na živce, i da bih vas više od svega volio blokirati. Tebe pogotovo dragi kolega ... ali nažalost kako to uvijek u životu biva, slučajno si administrator (ili moderator?) pa forum to ne dopušta i moram te trpiti.
A sad kad sam to rekao, ionako sam još prije godinu, godinu i pol namjeravao ugasiti PCE profil (neki od vas to i znaju, pa ste me tražili da ostanem), ali sam morao ostati zbog nedovršenog posla ... kao i nepodmirenih dugova prema određenim forumašima. Stoga, ajmo se lijepo dogovoriti - ja više ne budem postao NIŠTA u ovu temu, i budem se zadržao samo onoliko koliko mi treba da završim poslove, negdje do iza Uskrsa a zatim budem zatražio gašenje profila od administracije kroz PP i po mogućnosti brisanje mojeg sadržaja - ako je moguće.
Pa eto društvo, nadam se da vam je to po volji? Nema više BTCa ni "modernog" hardvera, vradžbina i Adisona - sad lijepo možete razglabati o Plextorima i Commodrcima do mile volje. Jer ruku na srce, nekolicinu vas koje ovdje cijenim ionako imam u mobitelu (i mogu sa vama ostati u kontaktu na razne načine), dok za vas ostale imam samo jednu poruku i određeni prst. Ali nemam se namjere svađati ni sa kime, kao ni biti vulgaran pa mislim da je gore napisano i više nego dovoljno za poslati poruku.