View Single Post
Staro 09.04.2022., 19:38   #7053
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Koja je razlika izmedju starog beskorisnog smeca i “vintage opreme”? Pa cijena…

Pazljivo ponavljaj naziv threada.

To ne znaci “smece od hardvera za kojim placipizdim”. Nitko nije slinio za BTC-om, kao uglavnom i za malo toga sto je izaslo iz Piculjin family trgovine u to vrijeme godista.

To sto tebe zivcira sto druge zivcira sto teroriziras thread o starom hardveru za kojim se slinilo sa hardverom koji niti je toliko star, niti je itko sa njim slinio… kuzis, ne?
Okej kolega, maske dolje...

Činjenica da mi neki od vas sad već ozbiljno idete na živce, i da bih vas više od svega volio blokirati. Tebe pogotovo dragi kolega ... ali nažalost kako to uvijek u životu biva, slučajno si administrator (ili moderator?) pa forum to ne dopušta i moram te trpiti.

A sad kad sam to rekao, ionako sam još prije godinu, godinu i pol namjeravao ugasiti PCE profil (neki od vas to i znaju, pa ste me tražili da ostanem), ali sam morao ostati zbog nedovršenog posla ... kao i nepodmirenih dugova prema određenim forumašima. Stoga, ajmo se lijepo dogovoriti - ja više ne budem postao NIŠTA u ovu temu, i budem se zadržao samo onoliko koliko mi treba da završim poslove, negdje do iza Uskrsa a zatim budem zatražio gašenje profila od administracije kroz PP i po mogućnosti brisanje mojeg sadržaja - ako je moguće.

Pa eto društvo, nadam se da vam je to po volji? Nema više BTCa ni "modernog" hardvera, vradžbina i Adisona - sad lijepo možete razglabati o Plextorima i Commodrcima do mile volje. Jer ruku na srce, nekolicinu vas koje ovdje cijenim ionako imam u mobitelu (i mogu sa vama ostati u kontaktu na razne načine), dok za vas ostale imam samo jednu poruku i određeni prst. Ali nemam se namjere svađati ni sa kime, kao ni biti vulgaran pa mislim da je gore napisano i više nego dovoljno za poslati poruku.
  Reply With Quote