Citiraj:
Autor Alien_200581
@Trekkie: Polartis707 da budemo tocni. Uzeo sam jedan slot 1 proc od njega prosle godine, isto slucajno naletio na covjeka na ebay-u. Cijena je bila (bar meni) OK i onda vidim Vinkovci, HR. Nije bilo nikakvih problema oko dostave ili proca, sve 5. Ne bih se mozda sjetio ali ovo Polaris mi je zapelo za oko jer je sa procom dosla faktura od firme Polaris tako da to je definitivno isti lik i seller na ebayu je actually firma, kao sto budes vidio ak nesto narucis od njega preko ebay-a.
|
Odlično, puno ti hvala!
Citiraj:
Autor calypso
Ali ta tipkovnica je smece, doslovno!! Ne kuzim tu opcinjenost BTCom, BTC je smece bio i ostao... Shvacam da mozda imas nekakvu nostalgiju, ali de barem onda idi u nekom smjeru koji je kvalitetan...
I ja volim Citroen, i imao sam Xantiu, XM i Xsaru... XMa sam sanjao od srednje skole, ali budimo realni - taj auto je smece...
|
Kolega, da li ti je možda palo na pamet da ne postoji "opčinjenost BTCom", i da je ovo bizarna slučajnost? Samo velim...
Tipkovnica i CD-ROM pogon(i) su kupljeni u istoj prodavaonici, iste godine i za istu mašinu. A činjenica što su eto istog proizvođača (meni osobno) nema nikakve veze. A ako ne vjeruješ, evo ti i dokaz - "rodni list" mojeg Adisona. Ime ovlaštenog servisera koji ga je sastavio sam cenzurirao zbog zaštite osobnih podataka.
Meni je jedino bitno da sastavim komplet autentičan onome iz 20.11.1998 godine. Zašto? Zato što
/JA/ tako želim, i zato što meni nešto znači. Mislim da sam o ovome dosta pričao, i da vam svima kažem iskreno počinjete mi stvarno ići na živce bez ikakve šale. Ako vam se ne sviđa, jednostavno ne komentirajte ... i svi zadovoljni.
By the way, Xantia je bio lijep auto. Koliko je bio kvalitetan ili izdržljiv o tome bi se dalo pričati, ali je svakako bilo lošijih onda u ono vrijeme (pa i danas)