View Single Post
Staro 06.04.2022., 12:51   #67
kiki86
Tehničar
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor Old.machine Pregled postova

Vidi i da li ti vrijede još ovi prije kodovi (u igri - Store - Reedem code).

ovi su još aktivni:
DBD Codes (Working)

• JAPAN300K—Redeem for 300k BP
  • DBDTHEBOARDGAME—Redeem for 200k BP
  • PRIDE—Redeem code for a Rainbow Flag Pride Charm. (Permanent)
  • Nice—Redeem for 69 Bloodpoints
A što se tiče same igre, ako ćeš survivora, izaberi si survivora i digni ga do 15 kako je old.machine napisao, mislim da nea ima možda najbolje noob friendly perkove pa možeš nju prvu.

Od killera od dostupnih na početku je wraith najlakši za igrat po meni, nurse ima najbolji perk ali je definitivno pretška mehanika, huntres slično ko nurse, treba se naučit ciljat, trapper je onako beskoristan na pola mapa, a hillbilly je ok. Možda je malo zbunjujuća mehanika prvih par partija, ali kad skužiš kako kontrolirat kad trčiš sa motorkom postane lakše.

Kojeg god odabereš digni ga do 15 bar da otključaš 4 mjesta za perk. Ja sam tako išao izabrao killera s kojim mi je najdraže igrat pa ga digao do 40 da otključam sve perkove, onda sam sve ostale digao na 15, i pomalo 1 po jednog do 40 da otključam od svih perkove (od ovih stratnih, nurse (nurses calling) pa hillbilly(tinkerer) imaju najbolje perkove). Isto sam išao i za survivora.

Kad otključaš perk od nekog killera ili survivora(lvl 30, 35 i 40 narančasti u bloodwebu se pojavi perk) onda će ti se taj perk počet pojavljivat u bloodweb drugih survivora/killera. Ultimativno ćeš na svima moć imat sve perkove al do toga ima podosta

edit:
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Odigrao sam jedan meč kao survivor i jedan kao killer. Kao killer sam zujao u prazno cijelo vrijeme, imam osjećaj kao da su trčali krugove oko mene kako su htjeli, ali pripisujem to gamepadu jer nisam naviknut igrati takve igre bez tipkovnice i miša.

Iskoristio sam neke od stavljenih kodova, većina je istekla, ali sam pokupio oko 600k bodova. Digao sam survivora na level 10 i sad čekam slobodno vrijeme da pokrenem na PC-u i pozabavim se igrom kak spada

Neznam dal se prenose crossplatform stvari, mislim daćeš na pc morat od početka (možda se varam, ali svakako nam javi kad pokreneš)

a što se tiče killer gameplay tako se ja osjećam nakon podosta sati igre i dalje, kad naletiš na dobre igrače osjećam se kao da sam ja taj kojeg se lovi a ne obratno...Ali u startu bi trebao igrat sa noobarama, pa bi trebalo bit lakše, iako im je matchmaking all over the place pa zna bit svega...
kiki86 je offline   Reply With Quote