View Single Post
Staro 05.04.2022., 22:27   #7033
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
@Trekkie: Zapravo po mojoj logici sada imamo umjesto jednu dvije igre, mogucnost izbora je uvjek dobra stvar

Retro verziju za retro konfe i modernu za moderne konfe opremljene wide ekranima, visokim rezama i detaljima sa high refresh rate-ovima.

Nisu svi ti remasteri nužno loši, npr. Quake remaster je zadrzao igrivost originala i upakirao je u blagodati moderne tehnologije. Mozda bu netko rekao da je bogohulno igrati Q1 u 2, 4 ili 8K ili mozda cak i "samo" FHD-u, na wide ekranu glatko i u stotinama fps / stotinama hz-a ali meni osobno su to sve plusevi i remaster mi je nadmasio original. Tbh sumnjam da cu uskoro upaliti Q1 na nekoj retro konfi osim za potrebe benchmarka, jer stvarno ne vidim appeal 640x480 reze na 30 fps-a. Tog sam se nauzivao kad sam bio klinac kada sam imao neke uboge olupine hehe, sad ocu da sve bude fino glatno i da letiii

@ Thermaltake: Najs, rentaj barem ne tjedan dana za testne svrhe da iztestiram lap kak spada uzduž i popreko pa budem ga kasnije upgrejdavao i ulickavao kad budem znao da su temelji solidni Tbh nemrem se uopce odluciti da li bi to bila bolja W98 ili XP masina ili nesto trece... We shall see. Uspio sam ga natjerati da baci sliku ali ponasa se jako cudno i sve mi smrdi da mu se ne sviđa ovaj moj pc100 128mb keks (posuđen atm iz jedne druge retro toshibe). Tako da za sada djeluje i dalje obecavajuce, drzite fige. Jedino bu lov na tipkovnicu bio "pain in the..." s obziorm na godiste ali tak slicno je bilo i sa prije navedeno Toshibom dok me nije potrefio za smjesnu lovu drugi ispravni primjerak iz kojeg je netko samo povadio ram i hdd, tako da sada imam i main i donor komp u pripremi za crne dane
Alien_200581 je offline   Reply With Quote