Citiraj:
Autor Mirkopoter
Imao sam ih nekih 5 komada do sad i svi su se pokvarili.
|
Imam ti preporuku za jedan od modela na kojem se nije stedilo, cak su ga fotografski lanci promovirali s pocetka, jer su stavljali svoja imena na Sandisk kuciste. Do danas, najdrazi i najpouzdaniji model citataca, jasno, svaki utor je nezavisan = 4 logicke jedinice, ne u danasnjoj stedljivoj modi minijatura, gdje samo jedna moze paralelno raditi.
No, nekome to i nije vazno,. pa mozda i ne gleda kao minus.
SanDisk ImageMate 12-in-1
Neka te ne zabrine, datumski,nerealna cijena, jer na
Oglasniku sam ih nalazio za 50-tak kuna.
On se spaja na na kuciste, ili ga vadis pa direktno na odvojenu konekciju. Ako nadjes super ocuvani, onda je ostatak teksta nevazan. No, ako je vise koristen, ima ahilovu petu, odnosno, utor kucista, na koji se ubacuje, ima previse tenzije, svaki put kad nesto ubacis, te vremenom pocne gubiti kontakt.
Zato sam na nekim, direktno prelemio na plocu, doveo do kucista i onda usarafio da se vise ne moze pomicati. Jer ono najbolje je upravo stojece uspravni nacin citaca. Mozes ga staviti ispod stola i neces ikad fulati gdje trebas ubaciti karticu, bez da gledas. Polozaj i nacin na koji su osmislili ergonomiju je bez premca. A jedna od kartica moze i sluziti kao backup s dediciranim gumbom (soft Sandiska) za iniciranje - po potrebi.
Osvjezava kartice u sekundi, nikad se nije zamrznuo.
Postoji i ImageMate pro, ali citam da koruptira CF kartice, ima tri jedinice, te izgleda kao dvije klase ispod prvog modela. Vidljiva stednja. Postoji i
manja
verzija, ali iz iste pouznade serije.
Citiraj:
Autor coconut
Koristim jeftine USB adaptere već godinama i do sada mi nijedan nije crknuo. Ovakvi su mi favorit jer imaju sve konektore (USB 3.0, USB-C i MicroUSB) pa su mi dobri i za komp i za mob.
|
Mogu li raditi paralelno, ili samo jedan moze raditi u isto vrijeme?