Pozdrav ljudi, POMOĆ!
naime, koristim Binance karticu i do sada nismo imao nekih problema s njom. 20.10.2021 sam prednarucio pixel 6 pro u Saturnu u Njemačkoj, plaćanje je prošlo, skinuti su mi novci s kartice i kasnije sam uredno i mob dobio. Međutim primijetio sam da mi Saturn i u narednim mjesecima pokušava skinuti 900 eura ali pošto nisam gore imao ništa, nisu mogli ništa ni skinuti. To sam zanemario dok mi prošli tjedan nije stigao mail od Saturna kako zbog ne plaćanja moram prebaciti tih 900 eura na njihov račun. Ja njima poslao s binance kako je transakcija prošla, a oni meni kako u njihovom sistemu kako je transakcija odbijena. I sada ne znam šta da radim. Zovem broj sa kartice za tehničku podršku (Swipe banka) nema teorije da se jave. Obratim se binanceu, oni samo šibaju automatske poruke da se obratim Contis banci preko koje idu transakcije, ne znam kako da dodjem do chata sa binanceom. Contis banci sam poslao mail pa sad čekam šta će odgovorit, ako odgovore.
Moj jedina sumnja je što sam kod plaćanja odabrao plaćanje kreditnom karticom. Dali bi u tome mogao biti problem? Ali opet, meni su novac skinuli, a Saturn ga nije dobio, gdje je zapelo, ne znam.
Dali je netko imao sličan slučaj i dali je povratio nekako novac nazad?
Hvala unaprijed