View Single Post
Staro 30.03.2022., 02:42   #42781
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Danas idem romobilom nakon odvjetnika prema Dom HDLU, ili bolje znan kao djamija, kad na drugoj strani, prema Zvonimirovoj ugledam dva bicikla, koji se ne mogu pobrkati s bilo kojim drugim modelima!

Dodjem blize, kad tamo upravo ITA modeli za koje sam i pitao u temi. Covjek zivi u HR, ali je Talijan, za svoje kceri prebacio svoje bicikle kad je bio klinac. Pitam, dobri covjece, a kako ste vi tamo zvali te bicikle?

A on mi rukom pokaze prema sicu : Dino Cross !

Nazalost, bas u ruksaku nisam imao foto aparat, a od tri komunikatora u torbi, koje inace imam, samo sam jednog danas imao, a on puca u revijalnoj VGA rezi

Odmah mi je postalo jasno nakon toga, zasto smo ga mi u kvartu zvali kroserima. Znaci ipak nije bezveze bio naziv.

Nisam shvatio, jesu li kceri ili on, uglavnom, bicikli su umotatni u (?) kuhinjsku foliju po citavoj rami. Valjda im tako sjajnije izgleda. Po meni su zreli za brusenje i lijepu novu boju, ali dobro. Pitao sam ga i za ITA BMX s tri brzine, veli da mu taj nije poznat.

Zanimljiv:

Nedavno na Njuskalu.

Upravo sam nasao identicne BMX-e, isti kotaci, iste presvlake, samo saznati, kakav je hibrid bio s tri brzine. :zdrero:

...
Visage je offline   Reply With Quote