View Single Post
Staro 28.03.2022., 13:32   #23
Trekkie4
Guest

Retro optički uređaji i mediji

Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Nema case do Macase
To veli i kolega Bertone, kojeg već dulje vrijeme nisam vidio ovdje u temi. Uglavnom, našao sam mu mislim 3 ili 4 komada, više se ne sjećam. Jednog, prvog sam mu poklonio osobno jer je tower bio glomazan, težak i (po mojem mišljenju) neugledan

Ali ti mogu reći da nema previše razlike u izradi dva towera. "Adisoni" možda izgledaju jeftino, ali je i više nego očito da nisu štedili na kvaliteti konstrukcije. Sve debeli metal, ovo ne možeš saviti ili udubiti golim rukama. A kad sam ga odnio na pjeskarenje, čovjek koji to radi svakodnevno mi je rekao "da sa ovime ne bude bilo problema, jer da je metal puno deblji nego što je očekivao".

Isto tako, jedna možda malo manje poznata zanimljivost "Adisona" je to da se taj tower mogao adaptirati u obje verzije - AT ali i ATX. Sve je modularno napravljeno, uključujući i power switch. Pa si mogao doslovce staviti "on/off" 220V prekidač na mjesto ATX tipkala i montirati unutra AT mašinu. Čak mislim da imam i jedan I/O shield za AT ploče, kojeg sam skinuo sa prvog Adisona.

Edit
Nego ljudi, da vas nešto pitam. Malo off-topic, ali valjda netko bude znao odgovoriti

Može li mi netko objasniti o čemu je ovdje riječ?

Očito da je Windows ME Beta ... ali nije mi jasno u kojem je to kontekstu. Je li to neka verzija koju su dijelili časopisima, ili softver developerima?

Ista stvar kao i sa ovim Win2000 kompletom, može li mi netko objasniti čemu sve ovo služi?

Kao i Office 2000 release candidate. Da li je to "Beta" ili neslužbeno, kompletirano izdanje?

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 28.03.2022. u 14:38.
  Reply With Quote