Citiraj:
Autor medo
Virtual Turntables (današnji OST turntables) je software zbog kojeg sam išao kupiti još jednu zvučnu karticu da bi imao dvije u istom kompu 
|
Hehe, da samo znaš koliko sam zabave imao sa OTS Audio turntables... Satima - danima čak! Zato sam ga i stavio na DriverCD/DVD, jer kad zamislim rane 2000-te, ne mogu zamisliti Pentium 4 bez Windowsa Millennium i OTS gramofona
By the way, čak i onda, početkom 2000-ih zvao se "OTS Audio", sjećam se da se uvijek predstavio kod podizanja programa
Citiraj:
Autor medo
WinAMP je imao MP3 dekoder (in_mp3.dll) kojeg su zvali Nitrane i koji je loše dekodirao MP3. Zvučalo je loše. To je nasljeđe od AMP softwarea. Kad je Uzelac tužio Nullsoft, WinAMP je morao izbaciti famozni Nitrane i u verzije 2.20-2.22 su stavili Fraunhoferov dekoder koji je dekodirao kako treba i zvučao kako treba. Taj dekoder je tada bio referenca budući da je Fraunhofer institut autor MP3 codeca.
Kasnije su izbacili Fraunhofer i stavili neki treći dekoder, ali in_mp3.dll od Fraunhofera je radio u novim verzijama WinAMPa. Samo ga je trebalo iskopirati u folder s pluginovima odnosno s njim pregaziti postojeći in_mp3.dll 
|
WinAMP je u ono vrijeme bio glavni (i jedini pošteni?) program za slušanje mp3 i audio CDova, nije bilo BUG, Hacker i/ili VIDI CDa koji ga nije imao. Uostalom, "it really whips the llama's ass!" Stoga, baš kao i u slučaju OTS gramofona - morao sam ga staviti na CD i redovito ga instaliram na SVE retro mašine
Citiraj:
Autor medo
EDIT: postam VIA drivere iz mojeg borbenog kompleta s početka milenija: https://ufile.io/6bd4h2x6
VIA driveri su tada bili vrlo problematični pogotovo Bus Master driveri bez kojih je život bio težak. Ovo su verzije koje su meni tada provjereno radile na EPoX pločama.
|
VIA Drivere sam već stavio, ali generički, 4-in-1 komplet kojeg sam koristio na više VIA matičnih. U svakom slučaju hvala na trudu kolega, kao i adminu Bubba iz posta prije tebe