View Single Post
Staro 21.03.2022., 12:19   #6976
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor stef Pregled postova
Fala, probam.
Imam pitanje: što se preporuča koristiti za HW monitoring SW na P3 / Win98?
Probao sam CPUID HWMONITOR za Win 98 i to se raspada sa "this program has performed and ilegal operation". Isto i CPU-Z. Zakleo bih se da su oba radila na SIS/socket A varijanti. Probao sam još MBM, ali ploča nije na listi podržanih.
To ovisi ... o kakvom HW monitoringu pričamo - temperaturama procesora i brzini ventilatora? Ili nešto kompliciranijem, sličnijem današnjim aplikacijama?

Ako želiš autentično, koristi SpeedFan ... mogu ti ja učitati verziju za Win9x/ME ako želiš. Koristio sam je i onda, 90-ih ili rane 2000-te. A ako SpeedFan iz nekog razloga ne radi kako treba, a imaš Asus matičnu ploču, onda svakako probaj Asus PC Probe. Imam i ovo, samo javi...

Citiraj:
Autor stef Pregled postova
BTW, UT99 leti na Voodoo 3 i Aurealu . Ako postoji engine koji to koristi maksimalno, onda je to taj. "Geometry assist" opcija isto radi kako spada, omogućuje 1024x768. No, to je već fičer procesora (software T&L na SSE).
Isto i sa Voodoo2 u SLI, da budem iskren zato sam i odustao od V3 3000. 1024x768, ima gotovo pa iste (možda nešto malo slabije) performanse od V3 3000, odnosno nešto malo jače od V3 2000.

Uvijek sam smatrao da je zgodnije imati SLI setup jer ga možeš kombinirati sa trećom, AGP grafom (tvojom Asus V8200, GF3) za Direct3D/OpenGL dok Voodooice ponajviše koristim za Glide.
  Reply With Quote