View Single Post
Staro 20.03.2022., 14:27   #5188
udarnik60
Premium

Datum registracije: Mar 2015

Imaš gay par u STD, imaš gay par u Picardu. Imaš ljubavne avanture u STD, imaš još gore i gluplje u Picardu. Imaš putovanje kroz vrijeme u STD imaš u Picardu. STD je iznimno loš, pogotovo ovaj kraj. Ali ne vidim da je Picard išta bolji. Dapače, mislim da je gore jer igra na nostalgiju i uništit će dobre likove.

A ovo sa hapšenjem ilegalnih latinoameričkih imigranata u Picardu...totalno SF. Imam osjećaj da će biti sve više i više takvih stvari.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
-->
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Nemjerljivo je bolji od spolno prenosivih bolesti ali cini mi se da bi i on mogao krenuti u istom smijeru, prva epizoda je bila top, druga malo losija a treća puno losija.
Ma isti su

Imaš gay par u STD, imaš gay par u Picardu. Imaš ljubavne avanture u STD, imaš još gore i gluplje u Picardu. Imaš putovanje kroz vrijeme u STD imaš u Picardu. STD je iznimno loš, pogotovo ovaj kraj. Ali ne vidim da je Picard išta bolji. Dapače, mislim da je gore jer igra na nostalgiju i uništit će dobre likove.

A ovo sa hapšenjem ilegalnih latinoameričkih imigranata u Picardu...totalno SF. Imam osjećaj da će biti sve više i više takvih stvari.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
udarnik60 je offline   Reply With Quote