View Single Post
Staro 14.03.2022., 19:45   #42767
Doom
Émile Flournoy
Moj komp

Doom's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
eto ja preklani prešao sa takvog 26" Gianta na novi Specialized pitch.

ali nisam uzeo 29" kotače (namjerno) nego 27,5" ali XL ramu (valjda je to 21") i nisam pogriješio. taman mi je za 190 cm. kupio sam ga na neviđeno (nisam ga mogao probati prije kupnje).
dosad prešao oko 1500km i jedino sam uzeo uže gume (sa 2.3 na 2.1 sa manjim ripnama) u nadi da ću bit bži na asfaltu al nebi baš reko.

platio sam ga na nekom popustu 4 soma ali to sad nije mjerodavno zbog korona divljanja cijena.

taj giant sam uspio prodat za 1000kn i to tada. bio je cakum-pakum, nit ogrebotine jer nijednom nisam pao sa njega (sa ovog sam pao već 2x al ne svojom greškom, no to sad nije bitno)
Tnx,

Ja sam 180 cm i ovaj L Giant mi je taman, lako siđem a koljena su na pedalama u donjem položaju potpuno ispružena.
Vidim da su 29" bajkovi trendi ali po nekom mojem laičkom razmišljanju sa 27.5" kotačima bi bio stabilniji ?

Taj specialized ne nalazim u shopovima, možda ga je zamijenio neki drugi model. Ugl. znam da 4-5 k kn nije neka ozbiljna lova za bike i gledam dobiti što bolju opremu unutar budgeta. Proizvođač nebitan ma da sam sa Giantom super zadovoljan.
Doom je offline   Reply With Quote