View Single Post
Staro 09.03.2022., 15:12   #53
Old.machine
Premium
Moj komp

Old.machine's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor kiki86 Pregled postova
čestitke stari, ja sam već u krpama bio
pih, ja sam onda za Mikaela DLC ostao budan do 2 ujutro

Pošto su sinoć restockali isti giveaway onaj reddit bot je izbrojio za Sadako 4000 ključeva, ali neki kažu da je to ukupan broj i da je prava situacija bila ovakva:

【Base Game】 2500 keys
【Random 3 DLC】 500 keys
【Sadako DLC】 1000 keys

Testirao sam je sinoć kratko, igrao s njoj i protiv nje. Kao survivor oni brzi kontinuirani skill checkovi koji počnu na 90% znaju iznenaditi, triput ih falio, tad se svaki put blokirao generator. Kad me hvatala, ništa drugačije ni opasnije od drugih (osim šta se kreće neprirodno i retardirano), nije joj nešto teško pobjeći. I ta "nevidljivost" joj nije prava jer kad je blizu počne vidljivo blicati. Samo se ne sjećam da li onda ima teror radius, u character info se samo spominje da je kratko undetectable kad se manifestira. Iz njezine perspektive televizije su super jer se može jako brzo stvoriti na svakom mjestu. Čini mi se i da ovisi puno o addonovima. Kad se nađe ekipa koja zna što radi i kad joj televizije neutralizira sa kazetama (tu je dosta brz progress bar), to će joj biti veliki hendikep.

Pogledao sam i službeni forum i tamo je većina njih stavlja u srednji tier a neki kažu za nju da je i "garbage". S druge strane kažu da je njezinu teleportaciju najbolje kombinirati sa exposed status perkovima. Sad čekam trinaesti da mi stignu bodovi od survivor ranka pa ću je bolje upgrejdati.

Dobar joj je alternativni skin

Zadnje izmijenjeno od: Old.machine. 09.03.2022. u 17:17.
Old.machine je offline   Reply With Quote