Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.03.2022., 11:43   #60202
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor GoGzS Pregled postova
Da skrenem sa teme cijene goriva, tko je kriv, zasto su EV smece, da li dizel treba dopustit bilo gdje van njiva i polja i slicno...
Znaci ovih dana mi se sve cesce po Novom Zagrebu desava da ekipa sa SUV-ima nemoze procijeniti gdje im je mjesto na cesti i ostavljaju ogroman gap sebi sa desne strane, sto ih onda smjesi dobrih 30-40 cm preko crte na moju stranu ako su ulice malo uze. I svaki put si mislim da ce se skloniti, al da ja ne odem na milimetar do svog desnog ruba, skucali bi se.
Kako se uopce utvrdjuje tko je kome presao u takvim situacijama? Bi li dashcam footage policija prihvatila kao dokaz ili? Jutros sam skoro zakacio Peugeot 5008 u jednoj od onih ulicica iza Avenue Mall-a. Mimoisli se za 5-6 cm, ja diram rubnjak, od metar od svog...
Ako nema crte svako si plaća svoju štetu.
Iskreno i meni je u zadnje vrijeme ali pošast ekipe koja nezna svoju traku držat. Obzirom da vozim marku auta BMK, uredno im izađem u susret prema sredini ceste kad sam solo u autu. Odjednom, pogotovo ekipa sa skupljim vozilima, skuže kako imaju prostora ko u priči s desne strane. Nevjerojatno.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote