View Single Post
Staro 16.03.2003., 23:15   #13
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Re: Ma toga se i bojim (pinsla)

Citiraj:
Originally posted by mooncalf
Kod Radeona se posebno bojim tih grešaka i artefakata....
Ne želim uvaliti novce i onda shvatiti da sam kupio veliki problem...
Do sada sam stalno bio na strani Nvidie i Geforce kartice (imao sam sve...od GF1 pa do 3).....
Sa njima nisam nikada imao problema,ali sad kad sam vidio kako
se Radeon 9700 ponaša u igrama konkretno u UT 2003 nešto me vuče da prijeđem u "Atijevce"...
OK nemam novca za 9700, ali za moje pare mogu dobiti 9500 i to Pro verziju koju sam i planirao....
Vidim da Radeon ima "sitnih" problema sa driverima i ostalim tako da neželim kupiti mačka u vreći....Ako tko ima dotičnu karticu neka mi kaže svoja iskustva sa njom da budem siguran u izbor....

Sa GF karticama sam uvijek bio

pozdrav.....
Ako imaš malo sreće i vezu ko prije spominjana banda možeš vrlo lako doć do 9500 128 mb kartice koju ćeš bez pol frke modat u 9700 i koja će ti radit bez artefakata. U krajnjem slučaju može putem rage 3d tweakat drajvere i isključit neke stvari kaj bi također trebalo anulirat moguće greške.
Ja ti svakako preporučujem 9500 pro, kartica je mrak za te pare a te priče o problemima u drajverima su glupost. Katalist 3.1 su jako dobri drajveri kao i novi 3.2 a u verziji 3.3 će još više dignut performanse 9500/9700 seriji tak da nemaš frke.
pinsla je offline   Reply With Quote