View Single Post
Staro 07.03.2022., 13:05   #256
PR3DA70R
Premium
Moj komp

PR3DA70R's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Ehh, pa sto nisi poslikao i ubacio nam slike da vidimo sto pise, jel nesto nude, nesto traze, koja vrsta scama je, da otkrijemo sto im je agenda...

Meni nije nista doslo ovak bezveze. To sto ti je doslo ako si dosta kako bi rekao oprezan s svojim podacima mozda mozes skuziti od kud je krenuo leak. Ako pak si javna osoba onda ti to nema smisla.

Tak da mislim da je zanimljivije pitanje od kud tome tko god to slao tvoji podaci koji bi po GDPRu trebali biti tajni...

Ako imas vremena odgovori na ova pitanja:
Na kojim si sve exchangeovima regan, ako ima neki kvazi exchange tipa lolipop, ili neki koji je vec bio hakiran onda vjerojatno od tud podaci.

Ako si negdje nesto ispunjavao te neke giveawaye te pitaju svasta nesto pa si mozda tu ukucao adresu.

Ili pak je leak od neke domace firme dosao... E to je onda zanimljivo... Mozda A1? LOL
Ma strgao sam ju odmah čim sam vidio sadržaj unutra ali onda se kasnije sjetim kako sam trebao barem poslikati.
Stvar je u tome što niti ne živim više na toj adresi pa će dolaziti stanidavcu svako malo. Iako meni to baš ne predstavlja problem, smeta mi što su moji podaci gore i kako je kripto u pitanju me se odmah s time i povezuje.

Moja teorija je da je Ledger leak uzrok tome. Ma da je moguće da sam davno negdje upisao podatke iz nekog razloga, registracije vjerojatno. Jer njubara u početku nisam bio toliko oprezan jer nisam smatrao niti znao da treba paziti.

Imam doma komadiće, dosta ravno sam strgao pa ću pokušat složit i slikat kad dođem s posla da vidite.
PR3DA70R je offline   Reply With Quote