Citiraj:
Autor Alien_200581
Ma kakva prasina kaj god, vec nemre on to gledat, trigera mu OCD
Dok nisu heatsinkovi ili radiatori/ventovi zastopani sa komadinama skorene prasine minimalno to ima efekta...
Ali recimo jedan lijepi tihi 120mm zaljepiti sa hot glue gunom pa da pirka preko SLI setapa, plus par rebrastih/rupicastih maskica za straznje slot covere da zrak ima i izlaz... To bi bilo vec puno efektnije (i totalno ghetto AF) 
|
Citiraj:
Autor medo
To je grehota dirati 
Kao i pofarbati kućište iznutra u crno
Tada su se kompovi čistili iznutra samo kada bi se procesor počeo pregrijavati.
|
Sorry ljudi, mislio odgovoriti ali zapeo sa instaliranjem Win Millenniuma
Nekako sam se nadao da sve nadogradnje budu prošle bez re-instalacije OSa, ali nažalost čini se da ipak bude moralo duljim putem. Još da je samo grafa promijenjena, možda bi i prošlo ali konverzija Live-a u Audigy je napravila opću pomutnju u Windowsima pa sam krenuo sve raditi od nule. Dobre vijesti su da sve radi odlično
Ovo uključuje i novi V2 SLI kabel kojeg sam napravio ranije popodne. Imao sam čudan problem na starome, gdje bi jedan od pinova na trenutke izgubio kontakt ili radio kratki spoj ... po mogućnosti kad bi se kabel ugrijao od Voodooica što je rezultiralo sa zelenkastom bojom preko ekrana, i to samo u 1024x768 (SLI) modu. Neobičan problem u svakom slučaju koji se nikad prije nije manifestirao (nije da se hvalim, imao sam popriličan broj V2 SLI mašina) ali barem je sad sve OK.