Citiraj:
Autor murina
A blast from the past! Sjecam se toga ali ti ne mogu pomoci sa imenom. Imao sam ROG bmx i bio mi je bezveze kraj toga sa brzinama kojeg je imao neki lokalni mulac, stariji od mene 
|
Ajde da se netko sjetio, nisam dobio dojavu o novom upisu, pa sam se zacudio da se pojavio covjek koji zna nesto o materiji.
Neki dan sam parkirao po Vlaskoj, cekao nesto, pa usao u Marko Project servis, a tamo neki mladi decko nosio BMX s prosirenim pegovima, tek poceo uciti voznju. Nema ekipu, pitam gdje se danas okupljaju, nije znao, tek poceo.
Reko molim te prvo pogledaj:
Rad 86'
pa onda nadji ekipu, nema ucenja bez ekipe.
Volio bih samo znati naziv, kako su ga zvali preko granice. Pitao sam prijatelje u ITA/DE, ali nisu to vozili, specke, ponije, bas ih nije potrefilo.
Volio bih znati kako se zvao BMX kakve sam vidio u Rovinju 80-tih, bas s tri brzine, nespojivo za BMX, ali eto, imao je. Otac od prijatelja iz osnovne izvukao je novcanik i rekao strancima, da ce platiti koliko god traze, da se vracaju bez njih. Jedan je bio zuti, drugi zeleni. Ali nesto se putovalo, pa dosla specka i nekako su isparili.
...