View Single Post
Staro 05.03.2022., 18:05   #5149
udarnik60
Premium

Datum registracije: Mar 2015

jako mi je dobra ona epizoda kada dođu na onu skrivenu splav i kockaju za onaj nekakav sastojaka za bombu. Ima dobru atmosferu. Sve ostalo šrot. Sad u ovoj zadnjoj toliko prosera da boli glava. Od mrtvaca koji ostavljaju prah koji pobuđuje emocije do toga da ona wanna be Trill postaje gay i pokušava se ubaciti pilotkinji gaćice...

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
-->
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Nisam ni poceo gledat S2 ali jesu nije kao star trek TNG di su epizode ne povezane, ovo je sve jedna priča.
Pa ovo nije baš u potpunosti točno.
Sezona 2 Picarda nije izravno povezana na S1. Da, likovi iz S1 su tu, ali priča je sasvim nova.
Iako generalno epizode TNG nisu izravno vezane jedna za drugu nije da nisu povezane.

Evo možemo reći da su TNG i Picard S2 povezani, to jest da se Picard S2 nastavlja na TNG.

Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
Ma picard je mila majka za pogledat
Naspram discovery-a
Jucer odgledao picarda i discovery obrisao, a ostalo mi jos 3 epizode… jednostavno nema mi smisla vise gledat discovery

Jedino mi picard lose izgleda, ko da ce izdahnut svaki cas na setu…
Jako je ostario. Jako.

A Discovery je ove sezone imao jednu dobru epizodu od 11. I baš je bila jako dobra, ali 10 ih je teško sranje, pogotovo ova sad zadnja.

jako mi je dobra ona epizoda kada dođu na onu skrivenu splav i kockaju za onaj nekakav sastojaka za bombu. Ima dobru atmosferu. Sve ostalo šrot. Sad u ovoj zadnjoj toliko prosera da boli glava. Od mrtvaca koji ostavljaju prah koji pobuđuje emocije do toga da ona wanna be Trill postaje gay i pokušava se ubaciti pilotkinji gaćice...

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: udarnik60. 05.03.2022. u 18:13.
udarnik60 je online   Reply With Quote