Citiraj:
Autor Old.machine
No problemo  Sad vidite da nije teško upgrejdati lika uz ovakve bloodpoints inekcije.
|
istina dosta pomognu, samo ti ljepi ovdje kad naletiš na nešto, ja utipkam u google dbd codes i izbaci mi par stranica da objavljuju kodove kad stigne neki, ali u većini slučajeva si ti brži
Citiraj:
Autor Old.machine
Stigao na level sto i resetiralo me ponovno na level 1. Nikakve nagrade za to osim ovog zelenog broja jedan koji izgleda kao da su ga napravili u Wordu za jedan sekund  Kad se uzme još u obzir onaj prestiž treći level ispada da igra uopće ne nagrađuje igrača, mogli su barem za ovo dati par tisuća shardova. Strašno šta škrtare.
|
gz! Ja sam tek na 66 čini mi se tako da imam long way to go do zelene 1
nagrađuje kako ne, stavlja te sa sve većim idiotima u mečeve
Citiraj:
Autor Old.machine
U zadnje vrijeme samo kampere srećem i to onu seratorsku vrstu. Prije neki dan me Wraith stavi na kuku i lik stane 1cm ispred mene i cijelo vrijeme bulji, ni da se mrdne i tako prođe cijeli meč. Ili takozvanog popularnog "basement Bubbu" koji koristi onaj perk undetectable i kad stavi nekog na kuku sakrije se par metara dalje i kad netko dođe da skine ovoga on se uzmaše pilom. I na kraju te još namjerno počnu provicirati na chatu. Jučer prije meča pitao survivore da stave zelene bonuse za sve igrače ako imaju, kod sacrifica bila dva 100% i jedan 25% bloodpoints bonusa + aktivan je i bloodrush. I dopadne me neki Trapper idiot koji je naravno opet kamper i tako razjebe cijeli koncept farmanja bodova. Gubitak za nas i za njega.
|
trebao bi ovog basement bubu složit, zvuči zabavno
meni su mečevi mješoviti, some good some bad, ali da ima idiota na obe strane. Sad igram 1 meč survivora 1 killer dnevno, nekad i malo više ako mi treba za daily ili me gušt ulovi, baš me zanima ako ću uspjet isto skupit bloodpointsa do 12. u mjesecu