View Single Post
Staro 02.03.2022., 00:26   #43
Old.machine
Premium
Moj komp

Old.machine's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
No problemo Sad vidite da nije teško upgrejdati lika uz ovakve bloodpoints inekcije.

Stigao na level sto i resetiralo me ponovno na level 1. Nikakve nagrade za to osim ovog zelenog broja jedan koji izgleda kao da su ga napravili u Wordu za jedan sekund Kad se uzme još u obzir onaj prestiž treći level ispada da igra uopće ne nagrađuje igrača, mogli su barem za ovo dati par tisuća shardova. Strašno šta škrtare.

U zadnje vrijeme samo kampere srećem i to onu seratorsku vrstu. Prije neki dan me Wraith stavi na kuku i lik stane 1cm ispred mene i cijelo vrijeme bulji, ni da se mrdne i tako prođe cijeli meč. Ili takozvanog popularnog "basement Bubbu" koji koristi onaj perk undetectable i kad stavi nekog na kuku sakrije se par metara dalje i kad netko dođe da skine ovoga on se uzmaše pilom. I na kraju te još namjerno počnu provicirati na chatu. Jučer prije meča pitao survivore da stave zelene bonuse za sve igrače ako imaju, kod sacrifica bila dva 100% i jedan 25% bloodpoints bonusa + aktivan je i bloodrush. I dopadne me neki Trapper idiot koji je naravno opet kamper i tako razjebe cijeli koncept farmanja bodova. Gubitak za nas i za njega.

Za kontru kamperima složio sam ovaj gen rush build. Trebam još vidjeti što je korisno za četvrti perk

Prvi perk je svima poznat, zahtijeva kooperaciju. Drugi perk smanjuje potrošnju alata za 25% a treći perk omogućava da obnovim kompletno alat.

Kutija za alat 32 punjenja (50% brži popravak) - add-onovi: 12 punjenja + 30 posto brži popravak. Za popravak generatora je potrebno 80 punjenja.

Testirao u jednoj partiji. Protivnik bio Myers, iako je ekipa bila zakurac tj. teški raspad sustava, ja sam samostalno popravio jedina 3 generatora. Sa malo boljom ekipom ovo će da rastura

Promjene za novi DLC:

https://forum.deadbydaylight.com/en/discussion/311956
Old.machine je offline   Reply With Quote