View Single Post
Staro 25.02.2022., 19:18   #313
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Dragi dnevnice, j*** te mikrotik da te j*** i sta si ga kupio:

Ovaj mikrotik je stvanro most user UNfriendly device ikad.
Isa disejblat ether3 wan da provjerim nesto na ether1. Kaze mikrotik internet detected, ali nista ne radi ofc zasto bi jer je jucer radilo.
Dobro jebe me se Iden resetirat config i ucitat ponovo staru kad resetira. Kliknem ja reset, after reset load preA1 config. I restiram kad ono nema ničega.
Pajdo se vratio kompletno na tvornicke, disejblao ip login,izbrisao usere, sve potaraca nista nije restorea. Valjda bi odabrao factory reset da sam htjeo reset a ne reset configuration.
Nije restorea zato jer je izbrisa file iz kojeg je triba restorat. Ali neces mene tako lako zajebat, svaki backup je downloadan. Uploadam ja backup selektiram odakle restorat. On kaze No file found, file koji sam upravo odabrao iz tog menija.

Nista nasa skriptu backupiranu isa u terminal i pokrenio. je iz suta, vidim ima nekih errora al ko ce to sad ispravljat. Zasto je pppoe crka nikad necemo sazanat, idalje ne radi iako kaze da radi. Tako da mi propada i plan o tvu koji ide na pppoe a ostali uredjaji preko ether 3.

Previse je osjetljiv, jedan krivi pogled i sve crkne, a skuzit zašto crkne, pa lakse ga skoro resetirat pa ponovo konfigurirat, tj bilo bi da nije osjetljiv koliko je.

Ether1 crkne zato jer namjestis ether3, a erher 3 jenprije radio sa pppoe ali novi ether3 ne radi sa pppoe :facepalm:

pppoe sad ne radi jer je factory izbrisa podatke o pppoe, ali nije ni bitno jer je sad isp modem u normalnom modu, ali to je sve radilo

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 25.02.2022. u 20:19.
OuttaControl je online   Reply With Quote