Citiraj:
Autor IGoR_2803
E, vidiš, ako je ovo istina, onda nemam što tražiti u From Soft igrama. Ako svakom godinom imam nečeg sve manje i manje, onda je to strpljenja...  malo pretjerujem, dat ću šansu ovoj igri, a ako nađem vremena i DS-ovima. Ali da sam kratak sa strpljenjem i živcima općenito, to jest. 
|
Istina je kako čovjek kaže, moj prvi put sa soulsborne igrama je bio dosta težak. Isto sam išao sa idejom kako to ljudi samo pričaju kako ja mogu igru završiti nabrzinu. Gadno sam se razočarao, odustao sam već prije prvog bonefirea. Ohladio se nekoliko mjeseci, pogledao malo druge ljude kako igraju i dao šansu. Kako sam završio prvi puta, ostao sam navučen na te igre.
Kažem, nioh sam isto bio zagrizao, završio prvi dio i sve dlc-ove ali na gadne muke. Sve je to fora, ali nioh zahtjeva jako, jako puno grinda za gear. Dark souls završiš bez beda sa prvim armor setom i osnovnim oružjem koje nadogradiš ako naravno imaš skilla i znaš baratat protivnicima i bossevima.
Definitivino daj šansu igri, i ja imam često malo vremena za igranje pa svejedno su sve souls igre završene k tome još i igram na PC-u competitive shootere.