Tema: Elden Ring
View Single Post
Staro 24.02.2022., 12:51   #48
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
sve to stoji, ali kad gledam nekog strimera kojem je ''poso'' igrat igre, i razumije kombat i zna svaki potez, al ga svaki put neki novi kurac nesretni zadesi

i tu trebaš sad bit frajer i to radit 3 sata da ti se posreći, jer se ne radi o skillu, nego sreći vrlo često, barem kolko sam ja u par sati gledanja uspio vidit
Zato imaš trainere za starce kao ja koji se ne žele zivcirat sa bossovima i sličnim nego eventualno dobit neku lijepu i zanimljivu priču kojoj neću zaboravit početak jer sam kilao nekog bossa 3 mjeseca. Svaka teža igra uključujući nekakav zanimljiv FPS kao metro i slično direkt na trainer i piči, ako te naravno zanima priča. Uključim godmode kad na nečemu izgubim previše vremena i idem dalje.Zato ne radim nikakve side questove u nijednoj igri, život je sve kraći brate ne pada mi na pamet gubit vrijeme. Zato sam prestao i RDR2 igrat i sve slične igre u kojima jašeš do besvijesti. Za nas starce koji još volimo igrat je trainer no brainer. Osim na PS platformi , na plejki igram igre tipa uncharted jer su lake i linearne.
Elder Ring preskačem, ne vuče me, ali nikad se ne zna, počinje mi menopauza pa mozda se predomislim.
spawn je offline   Reply With Quote