Citiraj:
Autor mamutarka
svaka čast, ali ja sam pogledao par strimova i to jednostavno nije za mene, satima ubijat istog bossa i nadat se da ću nakon 50 pokušaja imat više sreće, meh, previše sam casual za to, ali igra je vrh tko voli 
|
Citiraj:
Autor p3r02d3r0
Nikad odigrao Dark Souls, neću ni ovo 😄 Ali svaka čast From Softwareu. Pogodio je nišu sam tak
|
Citiraj:
Autor Gemmy
Ja sam probao neki dio ds-a i odustao nakon par sati. To je mazohizam, nema sanse da opet zaigram.
Stil borbe je dobar, izgleda super, i settingsi i atmosfera je uvijek dobri, ali nemogu gubiti živce na igru. Prestar sam za to.
Ali izgleda izvrsno.
Jedino ako stave noob tezinu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
|
Citiraj:
Autor IGoR_2803
Drito to. Pogledao gameplay trailere i nemam ja živaca ni vremena za to. Vjerojatno zato ni nisam odigrao ni jedan Dark Souls i slično.
Svaka čast igri, vjerujem da će biti vrhunska, ali jebote, krenuo sam igrati God of War prije desetak dana, stavio drugu najlakšu težinu. Prekjučer smanjio na "Give me a story", fakat sam kratak sa živcima i nema šanse da tučem jednog te istog frajera satima.
|
Citiraj:
Autor Mladenxy
Također, nemam živaca za souls igre, nije to za mene. Razbio bi gamepad o zid 
|
Ja sam isto već lagano stari prdonja u gaming smislu i živci su sve tanji ali nekako sam naučio zavoljet From igre. Bloodborne sam mrzio i još uvijek ga mrzim haha, prelazio sam ga 3 godine sa pauzama u od skoro godinu dana. Nakon toga dugi niz godina nisam htio primirisati njihove igre opet. Prva njihova igra je uvijek najgora, uvjerljivo.
Dok npr 2021 mi je izgledala ovako(još na PC Ghostrunner bar 50h);
Kliknulo mi je sa Sekirom, koji mnogi kažu da je najteži, ali meni osobno najbolji i ne mogu reći da je teži od Bloodborne od kojeg dan danas imam traume. Klik je bio;
ovo su taktičke igre.
- Lagano, polako, gledaj svaki ćošak, iza svakog ugla netko će te zaskočiti.
- Kad sakupiš broj soulsa da te trta da ćeš ih izgubiti, trk nazad u bazu i potroši ih na upgrade(ja sam znao kad naučim neki layout levela roknut ga po 10 puta i farmat soulse da se upgradeam za dalje).
- Do bossa trči i zaobilazi sve na putu, nema potrebe svaki put čistiti respawnajuće mobove(iako ovdje kažu da će run do bossa biti neznatan)
- svaki neprijatelj ima neki svoj weak point toliki da trivijalizira borbu, tipa ako je dlakavo čudovište zapali ga i rokaj. To je taj famozni easy mode. Samo ga treba naći. U velikoj večini slučajeva teži je put do bossa nego sam boss.
- i najbitnije...co-op, summonaj ili budi summonan, easy mode broj 2 i stvarno prefora način multija, imaš feeling da si stvarno dio tog svijeta
I dalje su sve to teške igre ali fakat nije onako kako mnogi misle, samo ih treba malo prokužiti i igrati na drukčiji način od drugih. Ali u tome stvarno i je čar.
Eto malo ohrabrenja jer žao mi je da se nekome sviđa igra a ne želi ju probati jer je preteška. Fakat nije. Ja sam 10 godina bio From Software Hater, u godinu dana postao sam fan.