View Single Post
Staro 20.02.2022., 22:42   #2645
abload
Banned
 
abload's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2021
Lokacija: Zagreb
Postovi: 27
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Nisam kupio nijedan Bosch, Makitu, Metabo, Festool, Hilti koji su crkli malo po početku korištenja. Da, nemre ih se uspoređivat, al vodimo raspravu o kontroli kvalitete, i moje mišljenje je da je kontrola kvalitete kod Parksajda mrtvo slovo na papiru.
kad pričam o kontroli kvalitete, tu prvenstveno mislim na sigurnost takvog uređaja jer sve što ima veze sa strujom mora proći neke testove...
taj parkside možda neće obaviti posao koji si ti zamislio, možda će se patiti, možda će crknuti, ali je siguran za korištenje i znam da mi neće eksplodirati u ruci jer su komponente provjerene i sigurne.

To isto ne mogu reći za tog noname kineza iza koga ne stoji nitko, koji je sklapan u nečijoj garaži i tko zna s kakvim dijelovima.

nakon što su mi eksplodirale 2 led žarulje u dnevnoj sobi kupljenje na aliekspresu ja sam osobno završio s kupovinom takvih neprovjerenih sranja.
radije ću kupiti kineske led žarulje u konzumu jer znam da se na tim policima nalazi samo roba koja mora proći neki atest.

kineska aku koju ste pokupovali nema nikakav certifikat niti garanciju da neće napraviti havariju, to se realno ne može uspoređivati s jednim parksideom.

P.S. osobno ne kupujem parkside niti mi se sviđa taj jeftini alat, radije ću kupiti neki malo bolji brend, ali i da kupim, siguran sam da je dotični ispitan i provjeren za korištenje.
abload je offline   Reply With Quote