Citiraj:
Autor abload
naravno da ima kontrolu, ne bi jedna renomirana trgovina na svoje police stavljala sumnjivi alata koji se može zapaliti, da crkava svaki 3. primjerak i da masnovnu lažu specifikacije kao taj noname....
|
Parkside:
Tračna brusilica - u startu brusnu traku nikako namjestit. Ajd da baca van, nego baca unutra i u radu se utopi u plastiku stroja. Par sekundi, ohladi se i spoji se s plastikom. Reži traku i čupaj ju van. Na netu našao da nisam jedini s takvim iskustvom. Vratio, dobio pare. Smeće.
Ekscentrična brusilica - nije jedna vrata uspjela obrusit, crkla. Vratio dobio pare. Smeće.
Vibraciona brusilica - nova, posudio nećaki, ona brusila ploču nekog stolića, radila pol sata i crkla. Zato što je njoj crkla, ona otišla u lidl i nije bilo vibracione i kupila mi ekscentričnu. Rekao joj nek je zadrži. Smeće.
Akica klasična iz 2018. - eno radi dan danas, kad me neko pita za posudit, dam mu nju, inače skuplja prašilnu. Inače, ta se bog i bogme našarafila šarafa. Dobro složena.
Akica klasična iz 2020. - Kupljene dvije isti dan, jedna za mene, jedna za mog strujića. Meni se zadimila na šarafljenju šarafa za pante, 3,5 x 17, njemu glava bušilice otpala. Dao mu svoju da donira glavu za njegovu. Račun se zagubio. Smeće.
Akica impact iz 2019. mislim - eno radi dan danas, isto je posuđujem kad me netko pita. Dobra, no teška kad je usporedim s makitom. Dobro složena.
Akica mala, crna performance, 12 v. Nju bog i bogme koristim na dnevnoj bazi. Mala, lagana. Zasad nije crkla.

Dobro složena.
Parkside električna klamerica iz neznam koje - bog i bogme radi dan danas, ne da se. Dobro složena.
Miniwash od sestre - radio kratko vrijeme, propišao vodu na sve strane. Račun, naravno izgubljen. Smeće.
Od frenda parkside fleksa - crkla jako brzo. Smeće.
Dakle, po mojim saznanjima, malo mi je tu previše faličnih primjeraka i to samo na mom primjeru da bi mogli reć da Parkside ima kontrolu kvalitete.
Nisam kupio nijedan Bosch, Makitu, Metabo, Festool, Hilti koji su crkli malo po početku korištenja. Da, nemre ih se uspoređivat, al vodimo raspravu o kontroli kvalitete, i moje mišljenje je da je kontrola kvalitete kod Parksajda mrtvo slovo na papiru.