Citiraj:
Autor fanATIk
Nemoj me nasmijavat, Parkside i kontrola kvalitete ne idu u istu rečenicu.
Kad kupš Parkside, to je jednostavno lutrija kak će te posrat. Ne laprdam bezveze nego govorim iz iskustva.
|
naravno da ima kontrolu, ne bi jedna renomirana trgovina na svoje police stavljala sumnjivi alata koji se može zapaliti, da crkava svaki 3. primjerak i da masnovnu lažu specifikacije kao taj noname....
Naravno da i kod parkside ima malo lošijih i boljih primjeraka, pa te može potrefiti lošiji kojemu recimo kvačilo na aku nije napreciznije i sl.
ali ovaj kineski model o kojemu vi pričate zadnjih par stranica je baš smeće bez ikakve provjere, potpuno lažnih i pretjeranih specifikacija i totalno nepoznatih komponenata i kao takvog ga ja osobno ne bi nikada uštekao u struju kod sebe doma (punjač jel), a niti dao 50 kn za to.
Parkside proizvodi sigurno neka druga poznatija firma (priča se einhell) tako da tu nema problema... a i sama činjenica da postoji službeni servis i rezervni dijelovi dovoljno govori.
Tako da tu definitvno kontrola postoji, čak možda i rigoroznija nego kod nekog jeftinijeg brenda jer se ipak radi za ozbiljnog trgovca.
P.S. Također, lidl ima ugovor s dobavljačem parksidea da svaki defektni primjerak ide na račun proizvođača, to je bilo spomenuto u jednom youtubu videu.
Tako da ovima što proizvode nikako nije u interesu da rade škart.
Citiraj:
Autor sokre10
Wurth ti je biti plavi bosch, možda ima poboljsane komponente.
Imam oboje u firmi, baterije se mogu koristiti u jednom i drugom alatu. Punjači isti...
|
Wurth to ni ne skriva, pogledaj na steznoj glavi, piše "Bosch", barem na mojoj piše.