View Single Post
Staro 20.02.2022., 21:40   #2637
abload
Banned

abload's Avatar

Datum registracije: Dec 2021
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Nemoj me nasmijavat, Parkside i kontrola kvalitete ne idu u istu rečenicu.
Kad kupš Parkside, to je jednostavno lutrija kak će te posrat. Ne laprdam bezveze nego govorim iz iskustva.
naravno da ima kontrolu, ne bi jedna renomirana trgovina na svoje police stavljala sumnjivi alata koji se može zapaliti, da crkava svaki 3. primjerak i da masnovnu lažu specifikacije kao taj noname....

Naravno da i kod parkside ima malo lošijih i boljih primjeraka, pa te može potrefiti lošiji kojemu recimo kvačilo na aku nije napreciznije i sl.

ali ovaj kineski model o kojemu vi pričate zadnjih par stranica je baš smeće bez ikakve provjere, potpuno lažnih i pretjeranih specifikacija i totalno nepoznatih komponenata i kao takvog ga ja osobno ne bi nikada uštekao u struju kod sebe doma (punjač jel), a niti dao 50 kn za to.

Parkside proizvodi sigurno neka druga poznatija firma (priča se einhell) tako da tu nema problema... a i sama činjenica da postoji službeni servis i rezervni dijelovi dovoljno govori.

Tako da tu definitvno kontrola postoji, čak možda i rigoroznija nego kod nekog jeftinijeg brenda jer se ipak radi za ozbiljnog trgovca.

P.S. Također, lidl ima ugovor s dobavljačem parksidea da svaki defektni primjerak ide na račun proizvođača, to je bilo spomenuto u jednom youtubu videu.
Tako da ovima što proizvode nikako nije u interesu da rade škart.

Citiraj:
Autor sokre10 Pregled postova
Wurth ti je biti plavi bosch, možda ima poboljsane komponente.
Imam oboje u firmi, baterije se mogu koristiti u jednom i drugom alatu. Punjači isti...
Wurth to ni ne skriva, pogledaj na steznoj glavi, piše "Bosch", barem na mojoj piše.

Zadnje izmijenjeno od: abload. 20.02.2022. u 21:45.
abload je offline   Reply With Quote