View Single Post
Staro 20.02.2022., 17:13   #15573
kopija
DIY DILETANT

kopija's Avatar

Datum registracije: Jan 2009

Upravo sam saznao da sam ni kriv ni dužan postao dio desničarske kampanje mržnje, pa budite slobodni da me stavite na ignore listu.
In human terms, being the target of rightwing hate campaigns can be draining and depressing. in business terms, it can really mess with a marketing budget, and that kind of power is attractive to permanently aggrieved pop culture devotees (poput kopije s PCE foruma).-->
Citiraj:
Autor kopija Pregled postova
A gdje su nestali ti crni vilenjaci u LOTR? Bio neki civilni rat na rasnoj osnovi pa ih poslalo u logor?
Ajd barem za sada nema naznaka istospolne ljubavi i LGBT individua, iako mi se ova hobitica na početku čini ko izvrstan kandidat.

Upravo sam saznao da sam ni kriv ni dužan postao dio desničarske kampanje mržnje, pa budite slobodni da me stavite na ignore listu.
In human terms, being the target of rightwing hate campaigns can be draining and depressing. in business terms, it can really mess with a marketing budget, and that kind of power is attractive to permanently aggrieved pop culture devotees (poput kopije s PCE foruma).
kopija je offline   Reply With Quote