View Single Post
Staro 15.02.2022., 14:03   #6819
maXonja
bu
Moj komp

maXonja's Avatar

Datum registracije: Jan 2017
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Fair enough, čak i da je udio ispravnih 50:50, i dalje si na dobitku... To sve čuvaš za sebe, vlastitu kolekciju ili namjeravaš prodavati dalje?

Kužim u čemu je štos, ali da budem iskren - ne bih si nikad poželio takvu matičnu. Iako volim HiFi (i uložio sam dosta love u komponent liniju koju imam), držim sve to odvojeno od kompjutora.

Dva mala odvojena svemira, čisto zato što smatram da digitalno i analogno nemaju što tražiti zajedno
Što je najveća fora, ugrubo bih mogao reći da 90% toga što uzmem radi, pogotovo ove starije stvari
Zasad sve ostaje kod mene i sprema se, polako imam gadnih problema sa skladišnim prostorom koliko se toga nakupilo, ali uvijek nekako dotrpam
A za 20-30 godina tko zna...

Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Sline mi cure ili cure mi sline, ni sam ne znam

Ovaj aopen, kakva luđačka ideja, staviti lampaško pojačalo na MB, to naprosto mora u nekakvo prozirno DIY izložbeno kućište. Dok je s druge strane katastrofalno realizirano sve skupa, očito je lampa više kao ukras ... nema posebno napajanje, nema EMI shield, rtl650 je kanta...

ALI....da se sve to prelemiti kak spada i složiti da zvuči još bolje nego kak izgleda.

P.S. ploča ima voice report, koji je vjerojatno standardni winbond(isto kao i kod asusa ili albatrona) koji se može editirati, pa npr. za uspješan POST da pantera zaurla: "We're taking over this town!"
Ma nije uopće poanta u tome jel se čuje razlika u zvuku ili ne, jel dobro realizirano ili nije nego je poanta da je realizirano i da se takve ploče praktički uopće nemogu nabaviti.
Baš primjerak za case sa prozirnom stranicom, a baš takav jedan i imam tako da mislim da ću uskoro sastaviti i upogoniti to pa bacim slike

Zadnje izmijenjeno od: maXonja. 15.02.2022. u 14:25.
maXonja je offline   Reply With Quote