Citiraj:
Autor Roy
A, prebrz. Imam jedan 8x Goldstar kojem zeza mehanika za divno čudo. BIOS ga vidi ali mehanizam šteka...
Na tabletu sam pa ne vidim sve slike
|
Očito da nisi vidio što sam napisao neki dan... Riječ je o GoldStar jedinici iz 2000. godine. Što je jako zanimljivo, obzirom da "GoldStar" ne posluje još od 1995, 1996. godine kad su se Lucky Star & GoldStar spojile u jedno, i osnovali današnji "LG".
Zapravo je riječ o običnom LG pogonu kojeg su iz tko zna kojeg razloga prodali pod starim imenom ... što je u svakom slučaju zanimljivo, ali osim navedenog nema neku veliku ili posebnu vrijednost. Pa budem kolegi pokušao to popraviti, presaditi mu mehanizam iz nekog LG-a, i osposobio "GoldStar" da ponovno radi.
...
Inače, znam da je malo off-topic ali samo jedna mala "reklama" Njuškalo korisnika pod imenom "
smthng". Kolega D00D je ovdje prije tjedan dana napisao kako čovjek poklanja RAMove besplatno, da bi zatim počeo zavlačiti i raditi nekakve "provjere" (bilo je jasno kud ovo vodi), a sad vidim gomilu individualnih oglasa po cijenama od 200, 250 i 300kn. Poslao sam mu jedno malo "ljubavno pismo" i rekao da ga između ostalog budem spomenuo na forumima, i poručio ljudima da ne kupuju ... tim više kad te memorije toliko NE vrijede, a i ima onih koji bi DDR3 uistinu poklonili besplatno, i bez igrica.