View Single Post
Staro 13.02.2022., 21:14   #6797
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Roy Pregled postova
A, prebrz. Imam jedan 8x Goldstar kojem zeza mehanika za divno čudo. BIOS ga vidi ali mehanizam šteka...

Na tabletu sam pa ne vidim sve slike
Očito da nisi vidio što sam napisao neki dan... Riječ je o GoldStar jedinici iz 2000. godine. Što je jako zanimljivo, obzirom da "GoldStar" ne posluje još od 1995, 1996. godine kad su se Lucky Star & GoldStar spojile u jedno, i osnovali današnji "LG".

Zapravo je riječ o običnom LG pogonu kojeg su iz tko zna kojeg razloga prodali pod starim imenom ... što je u svakom slučaju zanimljivo, ali osim navedenog nema neku veliku ili posebnu vrijednost. Pa budem kolegi pokušao to popraviti, presaditi mu mehanizam iz nekog LG-a, i osposobio "GoldStar" da ponovno radi.

...

Inače, znam da je malo off-topic ali samo jedna mala "reklama" Njuškalo korisnika pod imenom "smthng". Kolega D00D je ovdje prije tjedan dana napisao kako čovjek poklanja RAMove besplatno, da bi zatim počeo zavlačiti i raditi nekakve "provjere" (bilo je jasno kud ovo vodi), a sad vidim gomilu individualnih oglasa po cijenama od 200, 250 i 300kn. Poslao sam mu jedno malo "ljubavno pismo" i rekao da ga između ostalog budem spomenuo na forumima, i poručio ljudima da ne kupuju ... tim više kad te memorije toliko NE vrijede, a i ima onih koji bi DDR3 uistinu poklonili besplatno, i bez igrica.

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 13.02.2022. u 21:46.
  Reply With Quote