View Single Post
Staro 12.02.2022., 11:49   #317
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor suntribe Pregled postova
Riješen mi je port-forwarding... Bio je neki problem kod njih, riješili su ga i zvali me da me pitaju jel mi sad radi... i radi

Međutoa, naletio sam na novi problem kojeg se nisam sjetio dok sam bio na liniji s njima, a to je da se na njihovom routeru ne može niš skoro iskonfigurirati, pa tako ne mogu niti isključiti dhcp i sada mi neki uređaji završavaju tamo... a baš mi se i ne da ići od uređaja do uređaja i definirati mu statičku adresu... sve mi je to bilo podešeno na routeru, međutim, kako je dhcp zapravo broadcast, onda se javljaju svi serveri koji nude taj servis - pa tko prvi, njemu djevojka...

Pitao i za bridge, ma kakvi... 'takva je politika firme' ... ok... bar mi radi ovaj krucijalni dio
Vidim da im je netko na Facebooku napisao da su nakon što je kontaktirao službu za korisnike, ubrzo ubacili neku postavku u router.

Meni DHCP nije problem, iovak mi je uključen na Huawei routeru od A1. Ja fino svoj spojim na njihov, na svojem odredim statičku IP adresu i onda sve uređaje spajam na vlastiti. Nikakvih još problema nisam imao zbog toga što je na Huawei ostao DHCP upaljen, a tako i preferiram jer onda samo spojim komp na njihov u slučaju da imam nekih problema sa svojim routerom.
Marko :) je offline   Reply With Quote