View Single Post
Staro 11.02.2022., 17:29   #21
Old.machine
Premium
Moj komp

Old.machine's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Još jedan killer

Za sada imamo:

1/4 survivora
2/1 killera

Citiraj:
Autor kiki86 Pregled postova
nakon 10ak partija me sad počelo bacat sa crvenima opet, i sad se okreću uloge, ja kao killer a ovi se sprdaju oko mene
Evo još jedan dokaz da im matchmaking ne radi kvalitetno:

Bacio par partija sa Traperom (level 13), rank mi je bio Ash I i stavilo me sa 4 crvena i to u onoj tvornici mesa, to je najgora moguća za Trappera. Unatoč tome spasila me ona jedna kuka koja je sa tri strane ograđena zidovima, a spaja se sa uskih hodnicima. Postavio tamo 4 zamke, nisam kampirao kad na moje opće iznenađenje ovi počeli ki muve bez glave upadati u zamke, nzm što im je bilo. Uzvrtili se oko mene i na kraju mi je samo jedna pobjegla u hatch zahvaljujući onom Laura Strode perku kad te šutne dok je nosiš.

Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Na akciji na steamu sam fino uzeo Klauna, Plague i onu vješticu od survivora kad su bili povoljni pa nek se nađe za levelanje nekad kasnije
Pa obično se te kupi sa shardovima, parama se kupuju licencirani.

Iz survivor perspektive Plague zna biti zajebana zbog riganja po generatorima i zbog prijenosa zaraze, a fontana nema na mapi baš puno. Ja protiv nje obično idem na gen rush taktiku.

Evo i moga Dwighta (prestige level 3, znači ukupno level 200). Njega sam nekako najviše koristio od početka i u zadnje vrijeme svi bloodpointsi su mi išli na njega, on će mi biti ultimativni survivor. Otključao sam i neke perkove od drugih survivora i sad čekam da mu se pojave u bloodwebu.

Old.machine je offline   Reply With Quote