Još jedan killer
Za sada imamo:
1/4 survivora
2/1 killera
Citiraj:
Autor kiki86
nakon 10ak partija me sad počelo bacat sa crvenima opet, i sad se okreću uloge, ja kao killer a ovi se sprdaju oko mene 
|
Evo još jedan dokaz da im matchmaking ne radi kvalitetno:
Bacio par partija sa Traperom (level 13), rank mi je bio Ash I i stavilo me sa 4 crvena i to u onoj tvornici mesa, to je najgora moguća za Trappera. Unatoč tome spasila me ona jedna kuka koja je sa tri strane ograđena zidovima, a spaja se sa uskih hodnicima. Postavio tamo 4 zamke, nisam kampirao kad na moje opće iznenađenje ovi počeli ki muve bez glave upadati u zamke, nzm što im je bilo. Uzvrtili se oko mene i na kraju mi je samo jedna pobjegla u hatch zahvaljujući onom Laura Strode perku kad te šutne dok je nosiš.
Citiraj:
Autor Exomaniac
Na akciji na steamu sam fino uzeo Klauna, Plague i onu vješticu od survivora kad su bili povoljni pa nek se nađe za levelanje nekad kasnije 
|
Pa obično se te kupi sa shardovima, parama se kupuju licencirani.
Iz survivor perspektive Plague zna biti zajebana zbog riganja po generatorima i zbog prijenosa zaraze, a fontana nema na mapi baš puno. Ja protiv nje obično idem na gen rush taktiku.
Evo i moga Dwighta (prestige level 3, znači ukupno level 200). Njega sam nekako najviše koristio od početka i u zadnje vrijeme svi bloodpointsi su mi išli na njega, on će mi biti ultimativni survivor. Otključao sam i neke perkove od drugih survivora i sad čekam da mu se pojave u bloodwebu.