Citiraj:
Autor medo
Nisam ni mislio da si rekao da su šrot nego da podijelim kako su me tada ugodno iznenadili. Nisu bili skupi, a radili su više nego dobro 
|
Upravo to, istina! Bili su jeftini, a odlični. Sjećam se kad sam prvi put otvorio Grim Fandango nakon prelaska sa BTCa na LG. BTC bi znao često zapeti, "strugati" između scena (kod učitavanja podataka) i trajalo je znatno dulje nego na LGu. Ovaj me "razmazio" baš da tako kažem, i promijenio moj dojam o CD-ROM pogonima općenito.
Ipak ... koliko god bio dobar, nije imao onaj svoj "karakter". Bio je baš i samo tehnička komponenta, ništa više.
Citiraj:
Autor medo
BTW: Imao sam i ja onaj infrared serial 5.25" panel  Trebao mi je za backup mojih Nokia mobitela, postavljanje operator i group logoa, etc. 
A spajao sam se i na Internet preko toga iz fore. 9600bps 
|
OK, ja se baš i nisam spajao na internet IR vezom, ali da ... imao sam Ericsson R 320S mobitel u ono vrijeme (imam ga i dan-danas, ali to je već druga priča), i želio sam sučelje za prebacivanje podataka sa mobitela na komp i suprotno. Imao sam velika očekivanja (današnjim mogućnostima), tako da je cijela priča ostala na tome i ostala - velikim očekivanjima
Kasnije su došli novi(ji) mobiteli, i oni su već imali podatkovni USB kabel, tako da je IC veza postala stvar prošlosti.