Citiraj:
Autor user5295
niti jedna od 3060 nije LHR verzija
|
Sve 3060 proizvedene nakon 5. mjeseca 2021 ne podrzavaju 470.05 driver. A driver 470.05 je upravo bio aktualan tada jer su 3060 prije toga imale prvu verziju LHR koji se mogao tim driverima zaobići, i siguran sam da su sve 3060 LHR jer su zadnje izašle na trziste. Pitanje samo da li V1 ili V2.
A pošto su sve 3060 izlazile sa limiterom isti nije naveden nigdje na kutijama jer je po defaultu imala.
U najmanju ruku, daj si instaliraj noviji driver i trebao bi ti se taj error message maknuti.
Citiraj:
Autor Bradobradi
Nekako mi se provukao ovaj post.. nisam vidjeo ranije... a imam komentar odma ispod njega...
da nemas zabune oko riser-a zamjeni ih odma.. skini sa karte koja dobro radi i stavi na ovu sto izbacuje odnosno samo ih zarotiraj.... pa ako dobra pocne javljati gresku onda je riser.. ako ostane isto probaj i struje onda zamjeniti....
meni se nekad to desi i ponovi mi par paljenja.. onda prodje i radi dokle god ne resetujem.. isto tako random.. par puta ide paljenje kompa bez problema...
poceo sam da sumnjam da neki dio ram-a ima gresku.. e posto dag ucita samo odredjeno (4+GB) ostalo je neiskoristeno.. kada naidje na taj koji nevalja pravi gresku, a posto je random upisivanje... kada upise mimo tog ostecenog onda radi bez problema... ali to je samo nagadjanje....
|
Evo još koji sat i proći ce 48h bez grešaka. Zamjenio sam riser sa potpuno novim te smanjio mem oc za kojih 100-200mhz, pa ću poćet opet dizati i vidjeti da li je riser ili mem oc bio.
I da, nešto sam čitao vezano za upisivanje DAG fajla kako si opisao, navodno pomaže pokretanja majnera bez OC i pustiti da učita DAG kak spada i tek onda aktivirati OC postavke.