View Single Post
Staro 09.02.2022., 00:53   #4
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor D00D Pregled postova
Komp je nekoc imao Win95 i 98 ali sada mi to nije zanimljivo pa gore imam samo DOS. Mozda stavim dual boot jednom. Nikad nisam imao Voodoo, ali bojim se da je cak i s akceleratorom ovaj komp malo preslab da vrti recimo HL na max. Mozda je za to vise neki P166MMX.
A VCR jednostavno imam i jos radi pa stoji tu. Ne znam bas hocu li ikada vise u zivotu gledati kazete.
Half Life bi išao, ali u 640x480 rezoluciji. By the way, nisam mislio na Voodoo2 nego na Voodoo 1, to bi ti bolje "leglo" u ovakvu konfu. Uglavnom, samo ideja naravno ... odluka što i kako je na tebi

Vezano uz VHS, ja imam na tone VHS kazeta, pa mi je teško zamisliti nekog tko ne koristi VHS

Citiraj:
Autor D00D Pregled postova
Imam i jedan malo jadni giveaway. Nabavio sam jedan CD drive jer mi treba malo stariji uredjaj ali ispalo je da ne radi. Vrti se i svijetli ali nece procitat diskove. Tu ima iskusnih popravljaca svega pa mozda znate to fixat. Pa evo, ako netko zeli, slobodno dodje po to.
Meni je sexy jer je siv, ne beige (ne kuzi se bas dobro iz slika, uzivo je ljepsi).

Nisam nužno zainteresiran, ali je u svakom slučaju JAKO zanimljiv. Zašto? Zato što gore piše GoldStar ... a NE LG

Da, da ... svi znamo da su se kompanije Lucky Star & Gold Star stopile u jednu, i da je "LG" kratica upravo njihovih imena ... ali to je bilo sredinom 90-ih, negdje 1994 ili 1995!! Stoga, dobro pogledajte datum proizvodnje ovog pogona, gdje jasno i glasno piše August 2000!

Moram priznati da nisam siguran što da mislim ... možda nekakav preostali višak sa skladišta, koji se prodao pod GS imenom?! Jer je ovakvih ISTIH pogona bilo pod LG imenom, i za razliku od mojeg voljenog BTCa, danas ih ima koliko hoćeš!

Stoga D00d, čestitam ti na ovom primjerku ... i svakako savjetujem da ga ne bacaš! Riječ je o zadnjoj preostaloj "GoldStar" seriji, za koju do danas nisam ni znao da postoji!
  Reply With Quote