Citiraj:
Autor Alien_200581
Bome sweet hoard kolega, jako lijepa kolekcija. Posebno lajkam Orcs and Humans i Hexen BB verzije, to se rijetko vidi u današnje vrijeme 
|
Imam jos ponesto, necemu fale kutije (Dark Sun, Half Life, Tie Fighter), nesto su samo kutije i tak.
Citiraj:
Autor Roy
Ja pak vidim kutiju Wing commandera 1....
|
2 diskete imaju bad sectore. Probat cu tome doskocit tako sto cu snimiti identicne fileove na diskete sad kad su sektori oznaceni ali bojim se da ce diskete nastavit propadat T_T
Citiraj:
Autor Trekkie4
Lijepa mašina, ali vrišti "želim Voodoo!!" Uz malo više RAMa i 3dfx, imao bi lijepu i autentičnu konfu iz 1996-1997 godine 
|
Komp je nekoc imao Win95 i 98 ali sada mi to nije zanimljivo pa gore imam samo DOS. Mozda stavim dual boot jednom. Nikad nisam imao Voodoo, ali bojim se da je cak i s akceleratorom ovaj komp malo preslab da vrti recimo HL na max. Mozda je za to vise neki P166MMX.
A VCR jednostavno imam i jos radi pa stoji tu. Ne znam bas hocu li ikada vise u zivotu gledati kazete.
Citiraj:
Autor Overclock
Pasivno lurkam temu i generalno mi se sviđa sadržaj zadnjih par stranica  stef, Roy i D00D predstavljaju zvijerke, a slika na kapaljku 
|
Znam da je obicaj poslikati komp i iznutra ali malo sam lijen sad odspajat i otvarat sve to. Budem jednom
Imam i jedan malo jadni giveaway. Nabavio sam jedan CD drive jer mi treba malo stariji uredjaj ali ispalo je da ne radi. Vrti se i svijetli ali nece procitat diskove. Tu ima iskusnih popravljaca svega pa mozda znate to fixat. Pa evo, ako netko zeli, slobodno dodje po to.
Meni je sexy jer je siv, ne beige (ne kuzi se bas dobro iz slika, uzivo je ljepsi).