View Single Post
Staro 05.02.2022., 23:43   #18
Old.machine
Premium
Moj komp

Old.machine's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor kiki86 Pregled postova
ipak sam popustio i uzeo pyramid head, dobio i survivora s njim. Odigrao par partija, zasad mi se čini ok, al sam tek na 14 lvlu pa je teško procjenit
Pyramid head je tenk klasa kao Bubba, budeš se brzo naviknul

Citiraj:
Autor kiki86 Pregled postova
volio bi da se skupimo, bilo bi fora probat odigrat sa full ekipom...
Samo se nemoj zasititi do tada. Ja sam počeo furiozno nakon instalacije, završio rift i postalo mi je dosadno jer je koncept uvijek isti. Sad uzimam kraće pauze, bacim partiju obično kad bude neki giveaway bodova ili kao ovo zadnje kad svaki dan daju bodove.

btw danas naišao na nekog seronju cheatera sa Hillbillyem, leti i skače, sprašio nas sve u 2 minute. Kažu da je masa njih stigla sa Epicom. Prijavio sam ga, ali po onome što sam čitao developere boli briga.

Ne zna se točan datum izlaska DLC-a, predviđa se početak ožujka pa ćemo tada viditi situaciju.

Citiraj:
The release date for the Dead By Daylight x Ringu Chapter 23 expansion is March 2022.

Although no specific day has been mentioned, new DBD chapters always begin on a Tuesday. Therefore, the event could happen as early as March 7th or as late as March 28th.

We wouldn’t expect it to begin late into the month, so March 7th and 15th seem likely. However, there should be a premature PTB demo as with previous expansions.
Old.machine je offline   Reply With Quote