View Single Post
Staro 05.02.2022., 20:52   #17
kiki86
Tehničar
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor Old.machine Pregled postova
Da, da zaboravio sam na to. Mislim da tu nije neka velika razlika, evo za usporedbu:

Deathslinger prestiž 2 - level 23

Wraith prestiž 0 - level 20

A nećeš ti upgrejda, mislio sam da će sve bit zelene i ljubičaste. Basically samo za kozmetiku onda

Citiraj:
Kad sam testirao Artista prije neki mjesec nekad bez problema svo četvero savladam, a iduću partiju dobijem one koji poigravaju s menom, čuče iza mene pa mi blokiraju put, uztrčkaraju se okolo pa klikću sa svjetiljkom, nzm čini mi se da im je dosta zbrčkan i nebalansiran matchmaking. Ako koriste teamspeak onda su u istom rangu sa cheaterima.

I šalje me često na ruske servere.
Baš to, ako odigraš dobro si kažnjen jer te baci protiv tryhardera na diskordu, ali mislim da je to i jer nema previše igrača pa nemogu adekvatne skill lvle složit...

Citiraj:
Koji horor killer origin story

Ja sam probao svoju ekipu nagovoriti koja ima samo playstatione i deru već duže vrijeme samo Warzone, ali nisu horor fanovi i nemaju pojma tko je Pinhead i ostatak tako da je njima to sve bezveze. Da je na playstationu free možda bi i probali, ovako im se neda plaćati to.

Ako ovi na forumu na battlefield temi mogu naći preko 10 zainteresiranih onda možemo i mi valjda naći još 2-3 pa da bacimo.
probao sam i ja par frendova, odigrali 2 partije i to je to, oni se vratili lolu a ja ostao na ovom solo

volio bi da se skupimo, bilo bi fora probat odigrat sa full ekipom...

ipak sam popustio i uzeo pyramid head, dobio i survivora s njim. Odigrao par partija, zasad mi se čini ok, al sam tek na 14 lvlu pa je teško procjenit
kiki86 je offline   Reply With Quote