Citiraj:
Autor kiki86
Ako sam dobro vidio mislim da bi trebao i češće dobivat ljubičaste i crvene addone šta imaš veći prestiž?
|
Da, da zaboravio sam na to. Mislim da tu nije neka velika razlika, evo za usporedbu:
Deathslinger prestiž 2 - level 23
Wraith prestiž 0 - level 20
Citiraj:
U početku kad igraš protiv lošijih igrača mislim da killer imaju edge, ali šta ideš prema većim rankovima se to okreće prema survivorima, pogotovo jer je puno premade ekipa sa teamspeakom. To mi je bezveze. Matchmaking mi je jako loš, neznam zašto me stalno baca protiv ljudi na visokim rankovima koji očito igraju puno bolje od mene, nije ni meni ni njima gušt kad partija završi u 10 minuta, sa možda par hookova
|
Kad sam testirao Artista prije neki mjesec nekad bez problema svo četvero savladam, a iduću partiju dobijem one koji poigravaju s menom, čuče iza mene pa mi blokiraju put, uztrčkaraju se okolo pa klikću sa svjetiljkom, nzm čini mi se da im je dosta zbrčkan i nebalansiran matchmaking. Ako koriste teamspeak onda su u istom rangu sa cheaterima.
I šalje me često na ruske servere.
Citiraj:
Ja sam za, pa makar i survivor team samo složili, bilo bi mi drago sa nekim poigrat, probao sam curu navuć na igru ali ne interesira ju pa stalno igram solo, zato sam nekako i mainao killer roll
|
Koji horor killer origin story
Ja sam probao svoju ekipu nagovoriti koja ima samo playstatione i deru već duže vrijeme samo Warzone, ali nisu horor fanovi i nemaju pojma tko je Pinhead i ostatak tako da je njima to sve bezveze. Da je na playstationu free možda bi i probali, ovako im se neda plaćati to.
Ako ovi na forumu na battlefield temi mogu naći preko 10 zainteresiranih onda možemo i mi valjda naći još 2-3 pa da bacimo.