Citiraj:
Autor kiki86
Prestiž se 3 puta mora uzet za zadnji lvl ili samo 1? ako je 1 mogao bi ga uzet za bubbu, ali ako su 3 pričekam još...
|
Kad uzmeš prestiž svi perkovi ti se resetiraju na level 1, izgubiš one otključane pa ih moraš sve ispočetka skupljati. Max level prestiža je 3, za svaki dobiješ po jedan krvavi komad odjeće. Prevedno niš koristi, samo prestiž

Za brku imam 2 od 3
Citiraj:
Ovo sam i sam skužio, igra je ful toksična, već sam jednom uninstalirao i bjesno na forumu napisao post zbog kojeg mi je sad neugodno 
Vratio sam se drugi dan i odlučio da ću se manje probat nervirat, zasad mi ide
|
Donekle pod određenim uvjetima mogu razumijeti killere kad počnu tunelirati surviviore jer ako idu full pošteno onda im počnu vrlo brzo iskakati poruke za popravljene generatore pa ih počne drmati panika. Mene je jedanput neko sa Huntress stavio na kuku i držao me tamo skoro cijeli meč uz povremeno udaranje i kampiranje ispred face. Poslije smo se na chatu lijepo ispičkarali

Rijetko se nađe i dobar killer koji se smiluje na kraju pa otvori vrata (ako se netko ranije diskonektao pa partija nema smisla,...).
Citiraj:
Pyramidhead mi se čini op malo jer je brz kao i svi non range killeri a ima i range hit, huntress je recimo spora jer ima range, mislim i deathslinger da ima sporiji walk speed
Pokušavam skupit najbolje perkove, ali sporo ide otključavanje jer ne namjeravam pare trošit na ove likove koji se daju otključat ingame. Plague i hag imaju dobre perkove ali mi ne djeluju zabavno za igrat. Nurse bi volio naučit igrat ali mi je jebeno preteško, huntress isto. Gledam ove yt kako skidaju ljude na drugom kraju mape sa sjekirom a ja nemogu lika 5m ispred mene pogodit
|
Wraith mi je bio prvi killer, ali sporo se unclocka pa ga nisam puno koristio.
Sa Nurse sam probao 2-3 puta i nisam dobar sa onih njezim shiftanjem. Preskok.
Hunteress je odlična kod novalija koji nisu tako oprezni pa spuste paletu i samo te gledaju pa dobiju sjekirom. Kod mapa dobre vidljivosti kao Boneyard je skroz lako s njom.
Probaj Trapera u mapama sa visokom travom, tu je dosta zajeban za survivore.
Citiraj:
survivera bi mislim bilo fora igrat u timu, ovako solo mi nije neš napeto, odigram kad moram za daily, ali generalno izbjegavam igrat
|
Ja ću se posve vratiti igri kad izađe Ringu DLC pa ako bude zainteresiranih na forumu možemo baciti par partija. Kako sada stvari stoje ti ćeš biti killer

Ako popuste živci i prorade emocije zaključat će ovu temu vrlo brzo