Citiraj:
Autor kiki86
ja sam sve otključavao, najprije bubba pa onda nurse i klauna za perkove i onda ostale killere do lvl 40 da otključam sve perkove i kad daily radim da mogu sa bilo kojim killerom kojeg dobijem. Kod survivera sam prvog onog koji daje bonuse na bloodpointse, nemogu se sjetit kako se zove, i onda ostale do 15 i sad 1 po 1 dizem do 40 da otključam isto sve. Prestige ću kad sve otključam skilove koje mogu trenutno, ne čini mi se pretjerano bitno, malo bolji addoni koje i ne koristim baš i kozmetika koja mi je nebitna...
|
Dobro si ti to otključao, ja još imam masu shardova za potrošiti

Sa svakim survivorom s kojim sam stigao do 50 levela ja sam mu odmah pokupio prestiž i onda nastavim da igram sa nekim drugim, ovisno o zadatku u riftu tako da nemam nekog ultimativnog upgrejdanog super sposobnog survivora, sve ih rotiram.
Citiraj:
Autor kiki86
kojeg killera da uzmem ghostface ili pyramid head? oni mi djeluju najinteresantniji. nemogu se odlučit, sad su oba na akciji, ghostface je 2.5$ a pyramid 3.5$ ali dobi se i neki survivor s njim.
|
A ovisi koji od tih ti više odgovara, ghostface je stealth killer dok je Pyramid agresivac, zbog svoje bodljikave žice efikasan je protiv paleta. Ta survivor plavuša od silent hilla mi po perkovima nije nešto posebno zanimljiva. Ne sviđa mi se što su Pyramida napravili da je brz, baš mu hod djeluje neprirodno. Po steam forumu i DbD subredditu neko općenito mišljenje je da su developeri igre lijena đubrad kojima je upala sjekira u med (pogođen sustav igre i dobijaju licence za poznate killere) i da ih boli briga za bugove, svaki novi patch donese brdo novih problema u balansu, neki killeri imaju iste kretnje tj. minimum truda, Leatherfacu su nedavno makli i crnu masku jer podsjeća na blackface pa to po njima spada pod rasizam(?

), pošto je ovo jedna od najtoksičnijih igara chat su ograničili do točke da je postao beskoristan, ne slušaju savjete igrača...
Ja sa ovim sad znanjem bez neke detaljnije analize bi za killera stavio perkove koji su orijentirani na generatore od:
- Plague - blokira na početku partije 3 najbliža generatora na mislim 120 sekundi
- Ghostface - kad nekog stavi na kuku generatori koji se ne popravljaju budu blokirani na 16 sekundi
- Pinhead - kad je neki generator dovršen tada bude blokiran onaj generator sa najvećim postotkom na 30 sekundi
- Deathslinger - nakon stavljanja na kuku generator na kojem se prekine popravljanje bude blokiran do max 45 sekundi
Još uzet nekog killera koji vrši dobar presing i ovo se bar u praksi čini kao teška brutala