Citiraj:
Autor tomo19
Nemam drugu ploču ali kad isključim sve drugo, odnosno ako sa starim bude radilo, odnijeti ću ga tu u lokalni servis da ga probaju, ako to žele napraviti za 100, pa i 150kn platiti ću.
Ovo razvaljivanje sam napisao ako je potvrđeno neispravan, da ga netko ne pokupi sa e otpada pa na oglas, ima svakakvih ljudi, nije velika vjerojatnost ali nije mi problem malo stisnuti pinove i to je to.
Tebi vjerojatno BIOS nije bio nadograđen, ili?
|
Ma više stvari, prvo sam išao sam instalirati taj bios onak prek usb-a bez proca jer sam imao Intel prije toga pa sam se tu napatio i nisam uspio nego su mi ga u adm-u instalirali, onda ti je ta ploča imala foru sa bios-om iz tog trenutka da kad isključiš komp iz struje da ga neće boot-at nego si morao nekoliko puta resetirat pa se iz xy puta pokrenuo i radio normalno do ga opet nisi iz struje isključio.., sad to radi ok..
I zadnje di sam imao show je bilo kad sam mijenjao hladnjak za proc ( Arktic 34 ) je bilo da ga nije htio boot-at a sa originalnim je radio bez greške - na kraju se ustanovilo da su mu oni šerafi distancer bili prekratki/predugi baš za tu ploču pa su mi iz Arctica poslali nove i sad radi bez greške ..
Uglavnom s tom pločom sam imao više posla nego sa svima do sad zajedno ..