Citiraj:
Autor gorkix
šta mislite o vivax klimama R serije od 3,5kw uz hlađenje ,koristit ce se i za grijanje 30m2 iako ne stalno,ali je poželjno da se mogu upaliti i kad je -10,15,ako bude potrebno
mogu se naći od 3000-3500kn ,pa me zanima da li su to naisplativije za tu cijenu ,ali me zanima i iskustava s tim klimama R serije ,rezervni dijelovi,da li su bučne,da li kvaliteno odrađuju grijanje/hlađenje s obzirom na konkurenciju tih cijenovnih razreda do 4000 kn...
|
Ljetos sam kupovao klimu 2.5-3.5
Na kraju uzeo Midea Blanc 2 3.5 za nekih 2700 - sad su poskupile
Prezadovoljan.
Evo ako ista znaci probao grijati na -7 i nakon 2-3h grijala je poprlicnom snagom bez ikakvog odleđivanja cijelo vrijeme je radila.. Stavio na 30C da vidim do kad ce radit. Posto je stan 73m2 niej ga mogla pregrijati. Dosli smo do malo preko 24c...
Imao u proslom stanu vivax AEZI - ne znam sto bi to sad bilo, al kod njih je to sve nesto slicno. I ovo mi je nekako dosta bolje, a cijena je slicna. Dosta je tisa. Ova je nesto znala cvrcat kad je ugasena - ne cuju svi to... pa ono tesko bi bilo rekalmirat.
Nemam nekih veikih iskustava.
Ali otprilike bi ocjenio da je ovo sasvim OK. Manji stan bi se bez problema usudio grijati s njom.
Ako bi bas htio biti siguran za grijanje isao bi na nekog kineza "grijajuceg" kako ih ja zovem.
A kad novci uopce ne bi bili problem onda japanan. Dok god gledam novce ne vjerujem u ispaltivost.