View Single Post
Staro 28.01.2022., 12:01   #6720
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor becarsb Pregled postova
hahahh što se tiče Adisona
[IMG][/IMG]
nažalost ostala svima slabo interesantna kućišta i zbirka procesora koju danas fotkam i stavljam na forum
Dogovoreno, pitam sutla

Nego, pokušao sam se nadovezati na svoj post još sinoć, ali se forum srušio i nisam mogao ništa. Ukratko, dao sam se u potragu za P4B-LS izvedbom i dobio odgovor na SLUŽBENOJ stranici Asus-a, iz nekog razloga čuvaju dokumentaciju sa SVE što su ikad proizveli, pa sam tako pronašao i originalni priručnik za P4B-LS

A on veli da je crni konektor unikatni dizajn Asusa, i da je rezerviran isključivo za LAN/SCSI karticu. Ne kartice već baš i samo karticu - jednu karticu da budem precizan, a riječ je o Asus LS99 adapteru. I normalno bih rekao da je nabavka tog LS99 nemoguća, jer takvo nešto se teško može pronaći, sve dok nisam pogledao one tvoje slike i vidio da je LS99 adapter odmah prije Asus matične!

Stoga ih čuvaj i prodaj zajedno, jer LS99 bez pripadajuće matične ne vrijedi ništa. Bila su to čudna vremena, u ono vrijeme su očigledno eksperimentirali sa novim sučeljima pa smo tako dobili LS sučelje, CNR slot i ostale gluposti koje nisu zaživjele. Ali bilo kako bilo, ostajem kod napisanog da je P4B odlična ploča sa neubičajenim karakterom. Kako to izgleda kad P4B starta, pogledaj u videu:

Čini se da je ljudima glas iz kompjutora išao na živce, jer je već uskoro cijela ideja odbačena i vratili su se standardiziranim "beep" šiframa. Koliko sam čuo, postojalo je svega 3-4 modela sa ovom karakteristikom, iako ih nisam nikad vidio ni čuo osim P4B.
  Reply With Quote