Citiraj:
Autor Green_FanBoy
Hvala  , gledao sam Forekastera, ali nisam imao blage kaj iza stavit s njime. Nisam uspio zaključiti dal je Forekaster "agresivnija" guma od Rekona ili ne? Zbilja je te ško sa slika s weba procijeniti. Pogotovo zbunjuje masa, jer je Forekaster lakši od Rekona. Najviše mi se nekao dopao Ardent race za otraga. Rekon race i Ikon sam odmah izbacio jer ću na tome izginuti (vozim šumu i staze tek nekih pola godine)  . Bike je RM Element C50 2018.
|
Ljudi voze Forekaster i nazad, ja sam osobno probao, ali zaključio mi je to too much za ovo što ja vozim jer je sporo kotrljajuća guma i kao takvu je mogu istrpit naprijed jer mi taj grip znači dosta pogotovo na spustu, ali nazad biram bržu gumu. Ardent Race ti je kao zadnja odličan, ljudi ga koriste i naprijed, osobno nisam koristio pa ne znam. Rekon Race isto odličan, samo kažen za te "Race" modele uzmi u obzir da su baš gume za Race

Lakše su od istoimenih non-Race modela, samim tim su brže jer dolaze sa manjim ripnama, ja ih koristim tu i tamo i uglavnom ih spržin u 1000-2000 km, s tim kad ih odvozim do 2000 to je skoro slick i ne preporučam to pogotovo ne u zimskoj sezoni

Naravno pričam o zadnjoj, na prednjoj će trajat duže i ima smisla naprijed Race model kome takav combo nudi dovoljno gripa
Što se zadnje tiče od ovih non-race ako bi išao poredat od "traktorskije" prema bržima onda bi to, od ovih koje sam vozio bilo ovako nekako; Forekaster - Ardent - Rekon - Ikon. Naprijed Forekaster ili Ardent Race, Ikon možda, ali na specifičnin stazama jer ne prolazi ko all-rounder, bar po mom sudu.