Valjda ce proci pod pravu temu. Gledam nakon duge pauze, te konstatiram soma poruka limit, sto je stvarno blagodat, koja malo kad trazi posezanje za backupom poruka.
Grda su tematska pucanja nastala od najveceg mega nesretnika imagešukrije, koji je postao i ostao sigurna garancija za gubitak slika. Pa pokoji domaci, koji nije zazivio, ali je pohranio previse slika, te ih sada ucinio nepostojecima.
Pa cak i moj famozni Shrani, koji je dekretom isao brisati podatke, pa mi se vlasnik opravdava, da je bilo u brzini, ali eto, tko ce to sad sve povezati.
Sve navodim jer me sjeti jedan upis Horze, ha, rekao bih prvom polovicom 2000-tih, kad je rekao, cifrate se oko hostinga za slike, a evo, sve sto ste stavljali kao privitak na PCE i dalje stoji, te nije nestalo. Upis pisem u 2022. te i dalje konstatiram, da privitci ostaju.
Vlasnik Abloada u kojeg se terenutno pouzdajem, te i doniram, veli da dok je ziv, nece ga nestati. Ali sto je danas zivot? Tako da, cini mi se da je najbolje, u temi, koristiti PCE za privitke.
Jedino ne znam, sto ste radili po tom pitanju? Povecavali, smanjivali resurse?
...