View Single Post
Staro 20.01.2022., 13:59   #6662
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Ja bi vrlo rado ponovo LAN iz 2000-tih

Naše cure su tada mislile da mi bludimo vikendima. Onda su jednom došle na LAN party da vide što je to. Dim, kartoni od pizza, ambalaža od cole i piva, smrad znoja, zujanje ventilatora iz (big) towera, psovanje (netko poginuo ili BSOD), bacanje miševa, dečki bez majica jer overclockane kante i CRT monitori drže sobu na 30+ stupnjeva...

One došle zbigecane k'o da idu na neku skupu večeru i gledaju sve to u nevjerici i komentiraju kako ih nitko nikada nije tako ignorirao

A nije se jednom dogodilo da se nakon vikenda nismo pojavili u ponedjeljak na poslu...

Eh, tada smo sanjali o brzim internet vezama da možemo sve to od doma ali nismo imali pojma koliko će nam faliti to druženje.
Kad se samo sjetim... Nismo imali dovoljno para za switch, em su bili skupi , em mi nismo imali para. Pa su svi računari osim ona krajnja dva imali po 2 mrežne u sebi, pa smo bridžovali mrežu. Svaki sledeći lan nam se pridruži po još neko. Naravno, nakog nekog vremena su nas mrežne kartice koštale znatno više od jednog poštenog switcha, ali tako je to bilo početkom 2000ih.

Igrao se MOHAA, BF 1942, COD, UT2004, Quake 3, Originalna DoTA, AOE, Red Alert, CS, FarCry MP,...

Uf, naježim se i dođe mi da suzu pustim.